miercuri, 28 iulie 2010

Silviu Crângaşu, implicat până peste gât în blaturile din ultima ediţie a Ligii A Prahova!!!

Că s-au făcut blaturi în ultima ediţie a Ligii A Prahova - o ştie toată lumea. Că onorata conducere a AJF-ului a tăcat mâlc, fiind vinovată cel puţin pentru complicitate - este aproape o axiomă. Dar, nu! Vai... Silviu Crângaşu este cel care a patronat întreaga caracatiţă în stil mafiot a blaturilor!!! Nu mă aştept la nici o reacţie oficială... Nu mă aştept să se sesizeze nici o comisie (nici nu ştiu care ar trebui), poate doar să fie puşi la lucru "câinii de pază" ai imaginii preşedintelui! Oricum, măcar să ştie lumea ce se întâmplă, iar Crângaşu să nu aibă intenţia că nimeni nu ştie şi toată lumea este proastă să accepte măgăriile patronate de "Lică & Titi". Unii se complac pentru că se bucură la doi lei, alţii... atâta pot, atâta ştiu, eu nu fac decât să dau publicităţii...
Duminică, 30 mai, joc din cadrul etapei a XXXIII-a, Voinţa Bălţeşti - Podgoria Vadu Săpat. Arbitri: Răzvan Radu - Adrian Stoenoiu, Sorin Nistor. Observator - Teodor Negoiţă. Nu a fost suficientă prezenţa lui "nea Titi", la arenă apărând însuşi preşedintele AJF, mai marele Silviu "Lică" Crângaşu. Care le-a cerut gazdelor nici mai mult, nici mai puţin, decât să se dea la o parte! "Trebuie să câştige ăştia de la Vadu Săpat!" - le-a spus Crângaşu celor de la Bălţeşti.
Informaţia este confirmată de un jucător al echipei din Bălţeşti. "Da, a venit Silviu Crângaşu şi ne-a zis că să nu ne forţăm prea tare, că oaspeţii au nevoie mai mare ca noi de acele puncte şi nu ne strică şi nouă o premiere. A fost un blat de au râs toţi spectatorii, iar mulţi dintre noi ne-am dat loviţi de ruşine, cerând înlocuirea", ne spune de acum fostul jucător al echipei Voinţa Bălţeşti.
Numai că jucătorii de la Bălţeşti au cam strâmbat din nas, iar la pauză conduceau cu 2-0. La pauză, oficialii de la Vadu Săpat au decartat corespunzător, Crângaşu a pus şi el "bomboana pe colivă", iar cei de la Bălţeşti s-au dat la o parte... Scor final: 4-3 pentru Podgoria Vadu Săpat! Şi Crângaşu a plecat liniştit! De ce o fi făcut acest lucru...?! Din raţiuni de partid sau din raţiuni strict financiare? Sau şi... una şi... alta?!

3 comentarii:

  1. poi ce numai baltestiu a dat meciul???i-a uitati-va si la banesti .oare aia cat au vandut??sezonul trecut a fost sezonul rusinii.rusine ajf

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu este o noutate cum k seful ajf face jocurile altor echipe. Cu siguranta e vinul bun la vadu sapat. Au mai fost si alte meciuri k de exemplu banesti cu vadu sapat sau chiar plopeni cu vadu sapat unde nou promovata in liga a III a, a jucat numai cu juniori. Era clar k nu aveau nimik d pierdut k doar erau promovati dar se vedea de la o posta k le-au dat meciul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Liga I este "Liga lu' Mitica", de ce Liga A Prahova nu s-ar putea numi "Liga lu' Lica?"

    RăspundețiȘtergere