joi, 22 iulie 2010

Deaconu a luat primele măsuri...

Comisia Judeţeană de Arbitri Prahova are o nouă componenţă: Marian Deaconu - preşedinte; Constantin Miclea, Constantin Safta, Mihai Ion - vicepreşedinţi; Mihai Ionescu, Viorel Badea, Răzvan Dincuţă, Ciprian Geambazu, Emil Bozieru - membri; Cristian Lefter - secretar. Noul preşedinte le-a comunicat arbitrilor şi primele măsuri pe care le-a luat. Nu le voi aminti pe toate, dar câteva am considerat că merită...
S-a desfiinţat Subcomisia Câmpina!
Arbitrilor li s-a comunicat că nu se vor mai ţine şedinţe şi la Câmpina! Cu alte cuvinte, subcomisia de aici a fost desfiinţată! Deaconu nu a vrut să audă nici o motivaţie a arbitrilor privind cheltuielile mari cu deplasarea până la Ploieşti, timpul pierdut... S-a decis şi gata, în stilul caracteristic noului conducător.
S-au stabilit datele testărilor
Arbitri au fost anunţaţi că vor susţine testele fizice pe 7 august, la Izvorani, cei de la Liga A, iar a doua zi, la Băicoi, cei de la ligile B şi C.
Crângaşu nu a mai recunoscut că a înjurat arbitri!
Preşedintele AJF, Silviu Crângaşu, a discutat şi despre subiectul înjurării arbitrilor. Mai mult, mai multe surse mi-au confirmat că nu a mai recunoscut că i-a înjurat! Incredibil! Reacţia arbitrilor a fost una destul de vehementă, iar răspunsul lui Crangaşu şi Deaconu a fost... tăcerea!
Arbitrilor li s-a interzis să mai facă poze la terenuri!
Crângaşu s-a arătat foarte supărat că în media (adică, pe acest blog, materialele fiind ulterior preluate şi pe alte mijloace electronice) au apărut fotografii de la unele terenuri păstorite de mai marele AJF-ului. De ce? Este clar că publicarea acelor fotografii l-au deranjat teribil pe "tătucul" fotbalului prahovean... Nu-i nimic! Arbitri nu merită expunere din acest motiv. Poate am să mă ocup personal de acest lucru şi poate voi merge în fiecare săptămână la ao renă să fac poze să vadă întreaga opinie publică modul în care arată tarlalele judeţene.
"Inadvertenţe" din noua comisie...
Am ezitat să scriu despre noua componenţă a comisiei... Totuşi, cred că sunt arbitri tineri care trebuie să ştie adevărul, pentru a lua o decizie în deplină cunoştinţă de cauză. Şi mă voi referi doar la două "inadvertenţe" din noua comisie. După ce Deaconu a avut o altercaţie fizică la ultimul banchet al observatorilor cu Mihai Ionescu "Meserie", l-a cooptat şi pe acesta în noua comisie. O fi un gest de reparaţie morală sau l-o fi impus Crângaşu?! O altă referire pe care vreau s-o fac se referă la Viorel Badea şi Constantin Miclea. În anul în care Miclea a figurat pe locul 10 la propunerilor CCA pentru lista FIFA, Badea "tuna şi fulgera" la şedinţa comisiei judeţen: "Dacă ajunge Miclea pe lista FIFA, eu mă las de arbitraj! Nu se poate aşa ceva..." Acum, amândoi fac parte din aceeaşi comisie...
Ar mai fi şi alte lucruri de comentat, dar... toate la vremea lor!

2 comentarii:

  1. sa zicem ca am inteles de ce l-au schimbat pe Nica... dar de ce a desfiintat subcomisia de la Campina?

    RăspundețiȘtergere
  2. si toti radeati de nutu anul trecut ca-i nebun si multe altele.......macar ala are onoare si ce a zis aia a facut!

    RăspundețiȘtergere