joi, 22 iulie 2010

Dacă aţi fost la prima şedinţă a arbitrilor sub Marian Deaconu...

Dacă aţi fost la prima şedinţă a arbitrilor în mandatul lui Marina Deaconu, vă invit să vă spuneţi aici părerea. Indiferent dacă v-a plăcut sau nu, toate comentariile care nu vor conţine injurii sau trivialităţi vor fi postate, indiferent dacă sunt în favoarea sau în defavoarea noii echipe de conducere a Comsiei Judeţene de Arbitri.

23 de comentarii:

  1. eu unul nu mai vin la nici o sedinta... nu mi-a placut deloc...

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a vazut clar cine sunt oamenii presedintelui, aia care au insistat cel mai tare sa intram in sala. S-a gresit ca s-a cedat... Tb sa vina Crangasu in fata noastra si sa ne zica de ce l-a schimbat pe dl. Nica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Urat s-a comportat dl. Deaconu cu noi... N-am sa inteleg niciodata de ce a trebuit schimbat dl. Nica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-a amenintat, s-a uitat numai chioras la noi... Ne-a zis ca daca nu intram la sedinta, sa plecam acasa... Din pacate ai avut dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va convine ca a venit un om corect... Intati sa vedem ce va face, iar daca nu va avea rezultate, atunci ar fi corect sa fiti suparati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am inteles cum a avut Crangasu tupeul sa dea ochii cu noi, dupa toate cate s-au intamplat?!

    RăspundețiȘtergere
  7. domnul deaconu este penibil la fel si salahori lui ..... toti arbitri au gresit cand au cedat si au intrat in sala in cele din urma ... ne meritam soarta baieti akuma sa vedeti regulamentul demn de Ceausescu pe care o sal puna in vigoare , nu ati vazut si voi cum un coleg care a avut tupeu sa il contreze a fost amenintat ca nu va fi delegat 10 etape .. acel vicepresedinte care se da atotstiutor de istoria arbitrajului prahovean care il ameninta pe Ionut Borcan ... celalalt nu stia nici sa vorbeasca ( primar Iordacheanu ) mai bine si mai coerent vorbeste tataia de 79 de ani decat el , iar celalalt care este plin de el numai arogante pe capu lui .... dupa cum vam zis ne meritam soarta asta pt ca am cedat si am intrat in sedinta . ASTA E DOAR INCEPUTUL , de saptamana viitoare incepe sa scoata din sala orice persoana care nu se supune :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. comisia asta reuneste toti hotii de acum cativa ani. ce sa ne invete astia pe noi?

    RăspundețiȘtergere
  9. ma uitam si nu-mi venea sa cred - meserie, badea, miclea... INCREDIBIL! ce a fost Prahova asta si pe mana cui a ajuns?!

    RăspundețiȘtergere
  10. toti sacalii aia de pe vremea lui dan petrescu au venit in comisia asta... erau mai multi in comisie, decat arbitrii... poate o sa arbitreze ei si cu seful lor, Crangasu. RUSINEEEEE!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. da, meserie, badea, miclea, asta ultimul chiar de divizia a, nu ca dogaru si borcan. corect

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai prieteni ce nu ati intteles? va spus Safta destul de clar ca ei au cunostinte la comisia centrala, superoferta cotizati si promovati!!, uitati de criterii obiective, ascultati aceste "legende ale arbitrajului prahovean " ca doar asa v-au spus cine nu stie despre aceste "legende" nu are ce cauta in randul arbitrilor, ei sunt niste zei, cimpan...zeii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nae, nae cum "iti permiti" tu sa faci afirmatii ostile la adresa Zeului, care este un oficial care trebuie doar preamarit, uite marii arbitrii care il preamaresc au loc in prezidiu: Bozieru, Lefter ce se inchina "la moastele sfintilor Badea, Meserie oooooo si a marelui maestru Miclea (chiar arbitru de divizia A cum zice amicul de la 21:11 si apropo prietene numele proprii se scriu cu majuscula)

    RăspundețiȘtergere
  14. mare pacat ca nu suntem uniti...

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragi copii, ca 99% sunteti absolventii scolilor lui Cristi Nica si Ionut Borcan, sa va spun eu ceva de "dl arbitru de Divizia A" Costin Miclea. E baiat foarte simpatic, daca nu ar fi tinut mortis sa arbitreze, iar acum sa conduca arbitri. Ar fi altfel painea lui Dumnezeu. E seful perfect al tuturor bazelor sportive si de la ses, dar mai ales de la munte. Asta numai in anumite mandate. Si atunci cand nu este viceprimar. Vazandu-l arbitrand, iar aici vreau sa va cer scuze mai bine mai tarziu decat niciodata, mi-am pus mainile la ochi, pentru a nu fi martorul actiunilor unui prahovean care se face de ras in ultimul hal. Uu fiind un patriot local fara pereche! Am omis sa-l critic vreodata si de aceea imi si cer scuze. Dar stiti de ce l-am ferit? Era prietenul unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei, un fost profesor al unora dintre arbitrii tineri de azi, Valentin Istudor. Despre ceilalti membri ai CJA, dar si despre Costin, veti putea citi pe blogul meu, textul de mai sus nefiind insa o reclama! Succes, copii, si fiti tari, ca ati dat de...!

    RăspundețiȘtergere
  16. Un fleac. M-au ciuruit!...Decat 10 etape?! Hmm, credeam ca pot mai mult de atat acesti noi "sefi". Pe langa aceasta, am mai fost acuzat la sfarsitul sedintei, citez : " nu stii sa-ti urmezi scopul". Sa stiti domnilor ca eu nu am scopuri in viata, ci principii. Scopul se urmeaza atunci cand ai ceva de "luat", iar principiul se urmeaza atunci cand VREI SA REALIZEZI CEVA IN VIATA ! E cam mare diferenta intre aceste doua lucruri. Si bineinteles si intre oamenii care urmeaza cele doua obiective!
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  17. M-am crucit cand am aflat componenta Comisiei...
    Dl. Crangasu a spus ca principalul argument pt care a fost demisa echipa lui Nica este urmatorul: un arbitru activ nu poate fi presedinte al unei Comisii de Arbitrii si nici vicepresedintii acesteia. Corect?!?
    Bun...
    Atunci vin si eu cu o intrebare (la fel ca dl Miclea care raspunde la intrebari cu intrebari): Cum este posibil ca dl. Safta sa fie vicepresedinte al CJA Prahova atata timp cat detine 2 echipe in Campionatul Judetean de Fotbal? Cum se va arbitra la Iordacheanu?!?

    Cu respect,
    Valentin Zanfir

    RăspundețiȘtergere
  18. situatia pare ca este destul de tensionata....si cu toate astea pariez ca sunt mult care se bucura de ultimele schimbari la nivel inalt. dar o sa vedeti ca or sa fie arbitrii care or sa promoveze si in aceste vremuri. vreti sa facem un pariu? bunea! miclea stie de ce.........

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi pare rau pentru tine Oprea dar cat timp ai vorbit pertinent nu prea au avut cum sa te combata dar cand ai inceput sa fii nesimtit t-eau ciuruit, sa spui ca nu stii cine e DR. Vlaiculescu si sa mai spui ca nu te interseaza, macar un pic de respect pentru varsta dansului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca ai avea tupeu "anonimule de la 11:25" ti-ai lasa si numele ca sa vorbim amandoi despre ce inseamna pupincurism. Si sa stii ca tot aflu, pentru ca nimeni nu m-a facut nesimtit niciodata. Sa te ti bine...

    RăspundețiȘtergere
  21. propun inca un protest joi la sedinta , nu ne putem lasa atat de usor influentati de catre acesti dictatori ... hai sa ziceam ca joi am intrat sa vedem ce are de spus insa nu ne-a convins nimik din ce au spus ....

    RăspundețiȘtergere
  22. s-au umflat muschii pe voi?? Incepe sa-i reuseasca planu lu' crangasu:v-a facut sa va certati intre voi !!! Voi tre' sa fiti uniti impotiva lor,nu sa va dusmaniti si invidiati intre voi!!

    RăspundețiȘtergere
  23. DUpa cum observ ,,Domnule" Oprea se pare ca esti pe sistem cu noua comisie,ma ameninti cumva?
    Se vede ca ai invatat ceva de la sedinta de joi, cum ai fost amenintat de noua comisie cu 10 etape de repaus.

    RăspundețiȘtergere