sâmbătă, 17 martie 2012

Unirea Câmpina - Carpaţi Sinaia 5-0

Marcatori: Bica 33, 71, Filip 42, A. Stoica 60, Ciobanu 64.
Unirea: D. Şandru - A. Stoica, B. Şandru, Neagu (cpt), Filip - Bica (75 Coman), Bărăgan, Lambă (79 Negotei), Cernea - Nichifor (64 Dobrescu), Ciobanu (70 Ungureanu). Rezerve neutilizate: T. Ionescu - Fl. Stoica, D. Ciobotaru. Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Pălănceanu (antrenor secund).
Carpaţi: Dogaru (cpt) - Ante, A. Şandru, Jugănaru, Clinci (75 Pleşa) - Grancea, Cârstea, Davidoiu, Brânzea - Colţoiu, Goagă. Antrenor: Lucian Nicolae.
Cartonaşe galbene: Lambă 11, Dobrescu 77 - Goagă 40, Cârstea 44, Jugănaru 56.
Arbitri: Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli) - Emil Mateescu, Bogdan Banu (Ploieşti).
Observator: Mihai Ion (Ploieşti).
Sinăienii le-au dat ceva emoţii câmpinenilor, dar numai prin faptul că au venit cu aproximativ 10-12 minute înaintea orei oficiale de start a partidei. Chiar dacă jocul a început destul de... "îngheţat",
munţii de zăpadă care înconjurau suprafaţa de joc predispunând la hibernare, treptat-treptat, partida s-a mai dezmorţit şi au început să apară golurile. Au fost doar 5, pentru că experimentatul portar sinăian, Florin Dogaru, a scos alte cel puţin 5-6 mingii pe care scria gol.
Un meci fără istoric, în care nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei, ci doar a scorului, un meci pe care Unirea l-a dominat din primul până în ultimul minut.
Minutul 33: Bica (mascat de Nichifor) şutează puternic, pe jos, la colţul lung, după ce a pătruns pe partea dreaptă în interiorul suprafeţei de pedeapsă
Minutul 42: Filip (nr. 4) a reluat cu capul de la 8 metri o centrare excelewntă din lovitură liberă a lui Bărăgan
Imagini de la acest joc:

Un comentariu:

  1. tot csm campina e mai buna si este o echipa legata plina de fratie nu ca astia de la unirea plini de fite car castiga numai cu arbitrii.la meciul cu banesti de aia a vrut sa joace la campina ca ei sunt fotbalisti de valoare si nu pot sa joace pe un stadion ca la banesti.rusine sa le fie rusine.la juniori la fel csm face legea.

    RăspundețiȘtergere