sâmbătă, 24 martie 2012

Aruncătorii câmpineni, din nou pe podium

În perioada 21-23 martie, la Bucureşti, pe stadionul "Iolanda Balaş-Sotter", atleţii clubului CSŞ Constantin Istrati Câmpina au participat la finala Campionatelor Naţionale de Aruncări Lungi pentru toate categoriile de vârsta, concurs organizat de Federaţia Română de Atletism.
Aruncătorii câmpineni au reuşit să urce de trei ori pe podiumul de premiere (două medalii de argint şi una de bronz), prin:  
Alexandru ALBULESCU (foto) - după bronzul cucerit în sală la aruncarea greutăţii, cu 3 săptămâni în urmă, acum, în aer liber, la aruncarea discului, a cucerit argintul cu performanţa de 47,26m, record personal;
Ionuţ IORGA (foto) - tot la aruncarea suliţei, a fost medaliat cu argint la categoria tineret ,cu performanţa de 55,22m, sub posibilităţile lui, dar şi pentru că în ultimul timp se pregăteşte ca pilot de bob la CSO Sinaia.
Monica BADEA - a urcat pe treapta a III-a cucerind medalia de bronz, la aruncarea suliţei junioare, cu performanţa de 35,04m;  
Alte rezultate obţinute de ateţii câmpineni la acest concurs: Darius CĂLINOIU, fratele mai mic al unuia din cei mai titraţi sportivi ai clubului, Alexandru Călinoiu, acum  la început de drum în ale performanţei atletice, a reuşit să arunce suliţa la 37,37m (record personal) la juniori III, iar colega sa de antrenament, Iulia POPA, tot la categoria juniorilor mici, a reuşit la aruncarea suliţei 24,62m (record personal).
Mai trebuie menţionat că sportivii sunt pregătiţi de prof. Mihaela Marin (juniori mici) şi prof. Nicolae Pavel (juniori mari şi tineret).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu