vineri, 23 martie 2012

Să fie doar o coincidență sau Unirii i se pregătește ceva?!
În prima etapă a returului, la partida CS Bănești -  CS Vispești Blejoi, arbitru a fost Adrian Illyeș (foto medalion), iar observator, însuși celebrul de-acum "Don Lică". Cei care au fost la meci susțin că Illyeș a fost extrem de drastic, mai ales cu gazdele, cărora le-a eliminat - ușor și repede, spun mulți - doi jucători, facilitând - măcar indirect - un succes lejer al formației CS Vispești Blejoi. Că această din urmă echipă ar fi preferata AJF-ului nu este prima dată când se spune, dar acum lucrurile încep să capete un contur mai concret. Pentru că în etapa a doua, același tandem - Illyeș arbitru, "Don Lică" observator - pare desemnat anume pentru a pune o piedică liderului, Unirea Câmpina, în deplasarea de la Boldești. Sunt lucruri care se știu, dovadă fiind și faptul că șefii clubului câmpinean au discutat deja la nivelul CCA pentru un supervizor, astfel încât o eventuală - și nedorită - prestație părtinitoare a lui Illyeș să fie taxată la cel mai înalt nivel posibil. Astfel, după un debut în Liga I mai puțin reușit, Illyeș trebuie să conștientizeze că a accepta să facă jocurile murdare ale șefului AJF Prahova nu înseamnă altceva decât a-și compromite definitiv cariera. Merită? Aflăm mâine...

5 comentarii:

  1. frate daca nu ai fost la meci nu vbi..a fst un atac criminal asupra unui jucator oaspete sanctionat corespunzator iar urmatoare eliminare justa pentru ce a facut juc respectiv..suferiti de scenarisme inchipuite doar de voi..sa va aflati in treaba!! incearca sa mergi in continuare pe linia corespunzatoare fotbalului si fair play-ului!! salut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilies ne-a amenintat tot meciul si la orice fault sau orice vorba a noastra, el nu ne spunea decat ATENTIE CA TE DAU AFARA! Pai poti sa joci in conditiile in care te ameninta mereu asa?! Convingerea mea este ca au venit cu lectiile facute! Si ne-au facut!

    RăspundețiȘtergere
  3. in primu rand nu ai voie sa comentezi la arbitru :))
    oare de ce nu l-a dat iar la meciu vispestiului de azi :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Categoric sustin ca Illyes nu este implicat in astfel de treburi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru corecta informare a publicului si a administratorului site-ului, observator la Banesti-Blejoi, din prima etapa a returului a fost Stelian Achimescu si nu Silviu Crangasu. Apoi, "sursele" binevoitoare ar fi trebuit sa raporteze ca Ene a plecat singur la vestiare, dandu-si seama ca pentru hentul facut pe faza de atac va lua al doilea galben. Iar la primul rosu, intradevar Lllyes a gresit, intorcand un avantaj evident, jucator scapat singur cu portarul, pentru a da lovitura de la 40 m si eliminare. Oricum, banestenii au jucat foarte dur, iar faptul ca au scapat doar cu doua rosii ar trebui sa-i multumeasca. Cat despre jocul Unirii de la oldesti ... sa fim seriosi. Echipa care vrea promovarea si da doar un sut pe poarta si ala din lovituta liber -de altfel bine batuta de Baragan- parca nu arata a campioana.

    RăspundețiȘtergere