vineri, 30 martie 2012

"Ospitalitate" de... Boldești!

A trecut aproape o săptămână de la ceea ce ar fi trebuit să fie un spectacol în fotbalul prahovean - Petrolistul Boldești - Unirea Câmpina, meci încheiat cu scorul de 1-1. Nu am fost sâmbăta trecută pe arena "Viorel Mateianu" din Boldești, dar un număr din ce în ce mai mare dintre câmpinenii care au fost mi-au confirmat o poveste foarte interesantă despre "ospitalitatea" conducătorilor formației din Boldești.
Lăsăm la o parte faptul că în tur, la Câmpina, intrarea - ca de altfel la toate meciurile - a fost gratuită, iar conducătorii formației din Boldești au avut parte de un tratament civilizat, mai mult decât corect.
Ei bine, dar ce s-a întâmplat la Boldești? După cum mi-au confirmat mai mulți conducători ai clubului, dar și consilierii locali câmpineni prezenți la meci, dovada "ospitalității" gazdelor s-a văzut chiar din momentul în care câmpinenii au ajuns la teren. Inclusiv memrbii ai staff-ului administrativ al clubului câmpinean au fost obligați să plătească bilet de intrare: 2 lei! Și până la urmă nu ar fi nici o tragedie, dar în schimbul celor 2 lei, nu li s-a dat nimic! Ceea ce înseamnă foarte clar evaziune fiscală! În momentul în care au pus întrebări pe marginea acestui subiect, câmpinenii au fost luați la rost de oameni din anturajul gazdelor, în frunte cu însuși primarul localității Boldești, Constantin Bucuroiu.
Lucrurile nu s-au oprit aici...
În timpul meciului, lângă spațiul tehnic al formației Unirea a fost postat un cerber, pe spatele căruia scria Poliția Locală. Că mirosea a alcool - destul de ieftin - poate fi doar o părere subiectivă a celor implicați în acest conflict, doar că "milițianul" s-a ocupat în permanență de faptul ca nimeni din staff-ul câmpinenilor să nu comenteze, să nu se ridice de pe bancă și să nu părăsească spațiul tehnic! Iar când ocupanții spațiului tehnic încălcau regulile "milițianului"venea imediat amenințarea cu... sculele din dotare! Incredibil pentru nivelul la care s-a jucat acest meci și pentru pretențiile formației din Boldești.
Mai mult, observatorul acestui joc a fost însuși președintele AJF Prahova, Silviu Crângașu. O fi văzut el ceva din toate acestea sau a preferat să se uite doar acolo unde îi convine? Că dacă nu a scris nimic în raportul său - și nu cred că a făcut-o! - înseamnă că a venit doar pentru a superviza o "piedică" pusă liderului, întreaga activitate a AJF-ului, mai ales la acest început de retur, părând a fi doar în favoarea formației CS Vispești Blejoi. Or avea toți nevoie de... termopane?!

11 comentarii:

  1. am fost prezent la meci si este adevarat ce este scris mai sus,celor care faceau parte din galerie li sa cerut 3 lei invocand motivu ca si lor li sa cerut in tur bani pt intrare.
    Se stia din tur ca ajf trage cu vispesti...sa vazut in mai multe meciuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am fost la meci si nu mi-a venit sa cred... daca asa face primarul ala la meci, va dati seama ce face la el la primarie?! vai de capul lor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai puneti la suflet nesimtirile astea! ganditi-va ca la anul nu mai jucam cu ei!!!
    FORZZZA UNIREAAAAAAAAAAAAAA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Spre deosebire de semnatarul articolului, am fost la meci, nu vorbesc din auzite ori din alte interese. Nu stiu despre faza cu biletele de meci, pentru ca am intrat pe la vestiare si am stat la masa presei, alaturi de gazetarii prahoveni. Insa, despre chestia cu politistul local baut la ora 11, in timpul serviciului, hai sa fim seriosi! Nu o crede nimeni. Si nu a facut ordine el pe banca tehnica. A fost un moment, in repriza a doua, cand toti cei trei antrenori ai Unirii dadeau indicatii de la marginea terenului. A intervenit arbitrul Illyes, insa Cojocaru a tot protestat, a gesticulat, s-a victimizat, iritand publicul, iar atunci a intervenit si plotistul local, incercand sa calmeze spiritele. Poate ca nu a fost cea mai potrivita interventie a sa, dar nici nu a facut exces de zel. Stimate domn, mai bine mergeti la meciuri si scrieti ceea ce vedeti, nu povestile aiuritoare ale unora sau altora!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca au fost probleme organizatorice, delegatul unirii trebuia sa faca un memoriu. cum nu prea stie nimeni sa scrie e greu insa. mai bine i-ai ajuta dumneata ca vad ca le sti pe toate

    RăspundețiȘtergere
  6. Subscriu celor spuse mai sus de anonim 21:33,exact asa s-au petrecut lucrurile si spun asta deoarece am stat la meci chiar deasupra politistului in cauza.Si eu consider ca a facut putin excez de zel dar nu atit incit sa se vorbeasca ,sa spunem "urit"despre ospitalitatea boldesteana!Cit despre faptul ca AJF doreste altceva decit UNIREA,eu spun ca ea ,UNIREA,sa isi vada de joc si sa joace pentru ca daca va juca va cistiga>Nu va cistiga insa daca va juca ca la Boldesti,unde nu a aratat nimic si a avut,daca nu ma insel un singur sut pe spatiul portii,la acea lovitura,cind a si marcat,vine barajul si atunci....cit despre arbitraj....jos palaria,exceptional si deci....ce poate face AJF?oricum bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cateva scurte precizari:
    1. Este adevarat ca nu am fost la meci, ceea ce am spus din capul locului. Dar cand foarte multi oameni spun acelasi lucru, poate nu ati vazut dvs bine, desi ati fost la acel meci. Si apoi, am o intrebare, chiar intotdeauna va dati cu parerea doar pe ceea ce vedet cu ochii dvs?!
    2. pt anonimul de la 9.20 - ati avut o remarca rautacioasa: sa-i ajut eu pe unii ca le stiu pe toate. Nu, nu le stiu pe toate, dovada cu nu stiu nici macar cine stie, dar daca ai avea un nume, o identitate si o adresa de mail, te-as recomanda celor de la Unirea sa le scrii dumneata memoriile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt din Boldesti si camm au dreptate cei de la Campina,pacat de echipa asta asta cu istorie,domnul primar ne promitea ca Boldestul o sa aiba o echipa din jucatori care provin din orasul nostru micut nu adunati de prin toate extremele judetului,iar domnul antrenor Ilie Codin Marian baga in teren jucatori dupa interesele sale.Mi-e scarba sa mai ma duc la meciuri sa vad atata marsavie,rusine sa le fie,demisia domnule primar,demisia domnule antrenor daca va pueti numi domni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru anonimul de la 01.00 AM degeaba esti din Boldesti prietene habar nu ai,echipa a fost construita pe "scheletu" fostei grupe de juniori condusa de Dan Richita care a castigat locul in 1,imi pare rau ca nu mai tin minte exact anul,in boldesti nu gasesti 11 jucatori sa faca fata la nivelul asta,nici cei de acum nu defileaza dar isi merita locul care il ocupa...singurul lucru gresit care l'a facut Codin a fost sa'l scoata pe Petrescu cred ca ai vazut alt meci cand spui ca a bagat jucatori in teren pentru interese,care interese?Vorbesti aiurea...2 sau 3 lei a platit toata lumea nu doar Campina asa ca nu v'a plangeti,cat despre politistul comunitar nu a etalat nici o arma cum sa scris in articol si nici beat nu era...prea lovesti in Boldesti si nu iti inteleg motivul cand singura echipa care are parte de "impulsuri" e Vispeti

    RăspundețiȘtergere
  10. Campinenii sa nu vorbeasca de alcool pentru ca in randurilor lor erau cel putin 6 "trumentati" si 10 care aveam cutii de bere in mana

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru anonumil de la 05:10 traiesti intr`o iluzie tovarase,daca-mi fac o echipa de 11 jucatori din Boldesti crede-ma ca ma joc cu echipa asta din Boldesti dar daca nu se vrea nu vrea domne si nu sh ce schelet ai vzt u s-au adunat jucatori cum a vrut Codin de unde are sa pape si el o painica,rusine esti orb daca traiesti in Boldesti si nu vezi interesele sau esti degeaba.

    RăspundețiȘtergere