sâmbătă, 24 martie 2012

Petrolistul Boldești - Unirea Câmpina 1-1

Derby-ul etapei din Liga lu' Lică s-a consumat sâmbătă dimineață la Boldești, între ocupantele locurilor 3 și 1, Petrolistul Boldești și Unirea Câmpina. Gazdele, care au părut foarte motivate - probabil să spele în fața propriilor suporteri rușinea egalului cu penultima clasată, Dero Ploiești, din etapa trecută - și au început în forță partida. În minutul 32,
Pantilimonescu a prins un șut de senzație de la 30 metri direct în vinclu porții lui D. Șandru și a deschis scorul. După pauză, Unirea și-a revenit, a arătat de ce merită să fie lider și a egalat printr-o reușită de excepție a lui Bărăgan. La 5 minute după egalare, câmpinenii au rămas în inferioritate numerică, Bica fiind eliminat de arbitrul Illyeș, din două cartonașe galbene, câmpinenii acuzând ușurința cu care s-a acordat primul avertisment. În fine, flueirul final a consfințit un rezultat de egalitate, echitabil și care menține diferența de puncte între cele două echipe.
Unirea a jucat la Boldești cu: D. Șandru - A. Stoica, Neagu, B. Șandru, Filip - Bica, Lambă, Bărăgan, Cernea - Nichifor, Ciobanu. Au mai jucat: Dobrescu, G. Ghiță, Ungureanu, Coman. Colectiv tehnic - Ion Cojocaru - director tehnic, Costin Plăvache - antrenor principal, Marius Palancianu - antrenor secund.

Un comentariu:

  1. Poate ar trebui spus ce s-a intamplat la Boldesti ,unde evaziunea fiscala este in floare cu largul concurs al primarului(intrare la meci =2lei dar bilet nu se da),apoi ar fi de consemnat sub ce teroare s-a disputat acest meci,cu oficiali care au fost invitati in tribuna oficiala si obligati la tacere,cu politist local sub influenta bauturii si care si-a permis sa intre in spatiul de protectie al oaspetilor pentru a aseza pe banca antrenorii si directorul tehnic nu mai vorbesc de jucatorii de rezerva si multe altele pe care sunt sigur dl Crangasu poate le-a vazut.Interesant este ce a scris in raportul de observator.A si mai este ceva pana si conducatori de la Unirea au fost obligati sa plateasca bilet.Urat foarte urat atata timp cat la noi la Campina nu se incaseaza nici un ban la intrare!

    RăspundețiȘtergere