vineri, 30 martie 2012

De ce întârzie anunțarea brigăzii la partida CSM Câmpina - CS Vispești Blejoi?

Fiecare zi care trece din acest an demonstrează că mai marii AJF-ului local încearcă din toate puterile să împingă formația CS Vispești Blejoi spre primul loc, acolo de unde se încearcă detronarea formației câmpinene, Unirea. Ce-l mână în luptă pe "Don Lică" și gașca sa, aș putea doar presupune...
După ce s-a demonstrat că în prima etapă a returului, la Bănești, Vispeștiului i s-a dat o mână de ajutor pentru a se desprinde, apoi s-a încercat o "piedică" asupra liderului, în deplasarea de la Boldești, acum, Vispeștiul are o deplasare grea, pe stadionul Poiana, la cealaltă formație a Câmpinei, CSM. În ciuda faptului că delegările la nivel republican ale arbitrilor prahoveni se cunosc cel puțin de acum două zile, nici până la acest moment, comisia lui "nea Marean" nu a avut bunul simț să anunțe brigada de arbitri a acestui meci! De ce? Nu știu, nici nu știu dacă mă interesează... Dar este clar că orice bâlbâială de acest gen, nu poate fi pusă decât pe seama unor rele intenții, absolut condamnabile, sau a unei crase incompetențe, ceea ce este la fel de acuzabil. În plus, astfel, se pune o presiunea suplimentară chiar pe umerii arbitrului, care și așa - foarte probabil - va veni cu temele făcute! Voi fi duminică la meci și voi fi foarte atent la nuanțele arbitrajului, indiferent de numele arbitrului...

15 comentarii:

  1. Ionut Neagu ar fi cel mai indicat si sincer nu cred ca te poti indoi de corectitudinea lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca nu va fi un arbitru de lot, ci unul din judet, mai batran, care sa execute intocmai si la timp ceea ce ajf-ul are nevoie...
    PS - daca va fi asa, merit un premiu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow la ce se ajunge la judet... :))
    La meciul Unirea Campina cu Vispesti nu conteaza unde se va juca veti cere arbitrii de lot din alt judet :)).

    Vrem arbitrii "straini"! Sunteti mai rai decat la Liga I.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca are importanta cine va arbitra,asemenea practici sunt si in liga 1 si nu cred ca este corect din partea dumneavoastra sa trageti niste concluzi inainte de desfasurarea meciului, dupa meci aveti toate motivele sa va spuneti punctul de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fim seriosi! Meciurile Blejoiului sunt transmise la tv si puteai sa vezi partida, sa te convingi ca nu a fost nimic necurat acolo. Iar la Boldesti, Unirea a luat un punct cu mare noroc. Nu a jucat nimic, a tras doar un sut pe poarta, dar a obtinut, repet, norocos un egal. Hai sa vedem ce va fi duminica!

    RăspundețiȘtergere
  6. pt anonimul de la 11.56 - este parerea ta, pe care o respect, dar cred ca si eu am dreptul la o parere. Cred ca este de datoria mea sa atrag atentia asupra unui lucru cand am un dubiu - si am destule elemente sa am dubii serioase - fara sa astept momentul propice, asa cum mai fac altii. Daca pot sa preintampin o prostie a altora, cred ca este corect s-o fac, nu sa las lucrurile sa se intample si apoi sa critic! repet, e parerea mea si nu caut sa o impun nimanui...

    RăspundețiȘtergere
  7. observ ca sunt destul de multe comentarii pe marginea acestui subiect... poate raspunde cineva si la o intrebare: de ce nu au fost anuntati pana acum arbitrii acestui meci?

    RăspundețiȘtergere
  8. poate e iar Safta (speranta) cja-ului.dar e impins de la spate mai rau decat masina cand nu porneste.De alergat alearga bine dar de arbitrat...si calul alearga dar nu da lapte:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cautati raspunsul la cei care fac delegarile, dar nu insinuati conspiratii ...judetene. Pana la urma, atat CSM-ul cat si Blejoiul sunt contracandidatele Unirii, iar acum joaca intre ele. Cine pierde iese din lupta, egalul le scoate pe amandoua. De ce insinuati o lucratura impotriva Unirii, pentru ca nu are logica? Orice rezultat e bun pentru Unirea. Oricum una va "muri", poate chiar amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu au fost anuntati pentru a nu se lasa loc de interpretari! da asa cum am observat nu prea cunoasteti detaliile fotbalului!si ar fi civilizat din partea editorului sa incetati cu insinuari de acest gen la o anumita echipa !! lipsa de fair play!!

    RăspundețiȘtergere
  11. As putea sa va raspund ca si alte meciuri s-au anuntat arbitrii mai tirziu sau in ultimul moment!Motivul il stim toti dar nu il spunem-daca s-ar sti ar urma si de la unii si de la altii telefoane peste telefoane,automat intimidarea lor-arbitrilor-si tot asa.In final ce importanta are acest meci?poate ocuparea locului doi,pentru ca daca o echipa care este la noua (sau opt?nici nu stiu bine)se teme ca pierde primul loc,pai atunci sa nu se mai gindeasca la promovare,caracterul puternic se vede la greu,nu?

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca se impun niste precizari:
    1. cineva nu intelege logica articolului - AJF rage pt Vispesti! o victorie la CSM ar fi foarte importanta pt Vispesti, deci... de desenat nu pot sa desenez ca sa fiu mai explicit!
    2. altcineva spune ca nu au fost anuntati pt a anu se lasa loc de interpretari! Sa inteleg ca Deaconu si Crangasu adopta modelul Craciunescu?! Atunci sa nu mai anunte nici o brigada.... Daca o fac doar la acest meci, atunci e clar ca ei sunt primii care pun o presiune suplimentara pe acel arbitru. cat despre chestia cu detaliile fotbalului, bine ca le stie anonimul respectiv, care - dupa cat stie detaliile fotbalului - probabil lucreaza in gasca lui Marean.
    3. altcineva spune ca si la alte meciuri s-a anuntat arbitrii tarziu din cauza interventiilor. Multumesc! Exact acelasi lucru il spun si eu dar cu alte cuvinte! Haideti sa lasam ca arbitrajl sa fie mereu in umbra jucatorilor si sa lasam fotbalul sa se joace doar pe teren.
    Asta este tot ce vreau!

    RăspundețiȘtergere
  13. arbitru meciului este Ionut Neagu

    RăspundețiȘtergere
  14. Sandule, toata lumea stie ca ai razboaie cu Crangasu si Deaconu. Nu esti bagat in seama de ei si le tot cauti nod in papura. Esti caraghios, pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  15. Prefer sa fiu un caraghios care spune ce gandeste, decat un "om serios" care sta plecat in fata lui alde Crangasu si Deaconu. Da, nu am negat niciodata conflictele mele cu cei doi, dar daca totul ar merge asa cum ar trebui, nu as avea ce sa zic. Dar cand ei iti dau motive aproape in fiecare zi sa-i critici...

    RăspundețiȘtergere