sâmbătă, 17 martie 2012

Ultimele achiziţii s-au integrat bine în jocul Unirii

Prima etapă a returului a coincis şi cu primul meci oficial în tricoul liderului campionatului judeţean, Unirea Câmpina, pentru trei dintre jucătorii aduşi în ultima perioadă.
Ciobanu a fost singurul dintre cei trei nou veniţi care a fost titular. La debut a reuşit
să marcheze şi un gol, al patrulea, în minutul 64, iar cu un sfert de oră înaintea finalului a fost schimbat de antrenorul Costin Plăvache. Foarte combativ, arţăgos, un ghimpe în coasta oricărei defensive, Ciobanu ar face un cuplu bun de atac cu Bica, de asemenea un jucător care hărţuieşte în permanenţă defensiva adversă. este cu siguranţă cel mai bun transfer din ultima perioadă al Unirii.
Dobrescu a fost introdus în minutul 64, înlocuindu-l cu pe Nichifor, dar a rămas oarecum dator la capitolul finalizare, chiar dacă s-a străduit, s-a văzut că-şi doreşte mult să înscrie şi s-a luptat cu fundaşii sinăieni.
Negotei a fost ultimul jucător introdus în teren de Plăvache, el înlocuindu-l pe Cernea. Nu a ieşit în evidenţă, dar a fost exact în fazele pe care le-a avut de rezolvat în cele mai bine de 10 minute pe care le-a jucat, într-un meci, totuşi, uşor petru lider.
Cei trei au fost atent observaţi şi de stafful clubului Unirea, care a discutat minute bune la marginea terenului înainted e începerea jocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu