sâmbătă, 4 aprilie 2009

Victorie importantă pentru Unirea Câmpina

Unirea Câmpina - Caraimanul Buşteni 4-2 (1-0)
După înfrângerea neaşteptată şi dureroasă de pe terenul "lanternei roşii", Unirea Câmpina a revenit în faţa propriilor suporteri cu un moral mai bun după victoria de la Floreşti, din Cupa României, dar având perspectiva unui joc destul de greu cu formaţia Caraimanul Buşteni. Şi nu a fost un joc uşor... Câmpiennii au deschis scorul prin Gratie şi au stat în permanenţă la cârma jocului, conducând mereu pe tabela de marcaj. În plus, atacul s-a dovedit punctul forte al echipei, acolo unde antrenorii Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel au venit cu o inovaţie - cuplul Ţigănuş - Ungureanu - inovaţie determinată de suspendarea lui Vane. Ei bine, după pauză, prin Ungureanu, Ţigănuş (penalty) şi Burlacu, Unirea s-a impus cu scorul de 4-2, mult mai puţin categoric decât adevărata difernţă din teren. Cu atât mai mult cu cât golurile echipei de la poalele Caraimanului au venit numai din faze fixe, după o lovitură liberă, respectiv după un corner.
În cele din urmă, o victorie importantă, aşa cum aprecia imediatdupă meci şi tehnicianul formaţiei câmpinene, Marius Pălănceanu: "Pentru mine a fost o victorie extrem de importantă în economia acestui campionat, mai ales că veneam după o serie mai puţin reuşită - înfrângerea de la Aluniş şi cea de pe teren propriu cu Petrolul Teleajen. Ţin să le mulţumesc tuturor jucătorilor care au evoluat astăzi (n.r. - sâmbătă) pentru că au înţeles dificultatea partidei şi s-au concentrat la maxim".
Antrenorii formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel, au apelat la următoarea formulă: Păpuşoiu - Gratie, Cazan, Neagu, Flaidăr - Coman, Plăvache, Brânzea, Basma - Ţigănuş, Ungureanu. Au mai jucat: Burlacu, Mănescu, Nichifor şi Jantea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu