miercuri, 15 aprilie 2009

Virgil Guran, cooptat în Comisia de Apel a AJF Prahova

La începutul acestei săptămâni, Comitetul de Urgenţă al AJF Prahova s-a întrunit luând în discuţie mai multe subiecte, printre care ultimele violenţe din fotbalul prahovean, dar şi reorganizarea unor comisii. În vreme ce cazul jucătorului Anton de la Recolta Dumbrava, care l-a agresat pe arbitrul Doralin Bârziloiu, la partida Petrolul Ploieşti - Recolta Dumbrava, scor 3-0, a fost amânat pentru şedinţa de joi a Comisiei de Disciplină, Comitetul de Urgenţă a aprobat unele modificări în componenţa unor comisii.
Astfel, în cadrul Comisiei de Disciplină, care îi avea în componenţă pe Dan Preda (preşedinte), Viorel Băltăţeanu şi Ion Andreoiu (membri), au fost cooptaţi fostul manager de la Metalul Filipeştii de Pădure, în prezent observator în Liga A, Constantin Ciocoiu, şi fostul jucător al Petrolului, Marian Stanciu. Totodată, ca secretar a fost desemnat Marian Popa, în timp ce Nicu Lazăr şi Valentin Sinescu – membri ai comisiei tehnice - vor avea rol consultativ în momentul în care se vor judeca speţe ce-i vor avea implicaţi şi pe antrenorii din judeţ.
Următoarea instanţă la care cluburile, jucătorii sau antrenorii pot face memoriu în care sunt nemulţumiţi de verdictul Comisiei de Disciplină este Comisia de Apel, care a fost reformată şi ea, după ce mai mulţi membri renunţaseră. Astfel, noua formulă este cu avocatul Bogdan Filcea (preşedinte), George Negoiţescu şi Virgil Guran (foto) (membri) şi Stelian Achimescu (secretar).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu