marți, 21 aprilie 2009

Meciuri interesante la mijlocul acestei săptămâni

marţi, 21 aprilie, ora 21.30, Bayer Leverkusen - FC Mainz
Este prima dintre semifinalele Cupei Germaniei, partida fiind transmisă de postul de televizuiune sport1. Întâlnirea va avea loc la Dusseldorf, iar Bayer Leverkusen este favorită. Se anunţă un cer senin şi o temperatură de 11 grade.
marţi, 21 aprilie, ora 21.45, Grenoble - Rennes
Partida contează pentru semifinalele Cupei Franţei, câştigarea trofeului asigurând participarea în competiţiile europene intercluburi. Rennes este formaţia favorită după calculul hârtiei, dar cupa, la fel ca oriunde în lume, produce şi surprize, dovadă fiind şi numele echipelor ajunse în semifinalele Cupei Franţei. Partida va fi arbitrată de Herve Piccirillo, un arbitru de 42 de ani, aflat din anul 2005 pe lista arbitrilor FIFA. La Grenoble se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 13 grade.
marţi, 21 aprilie, ora 22.00, Liverpool - Arsenal
În Premier League, pe "Anfield" va avea loc unul dintre clasicele britanice. Partida poate fi socotită un derby în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că se întâlnesc echipele clasate pe locurile 2 şi 4. Chiar dacă nici una dintre formaţii nu mai are decât şanse matematice la obţinerea titlului de campioană, orgoliile sunt mari, existând premizele unui spectacol de mare ţinută. Clasicul britanic va fi arbitrat de Howard Webb, un arbitru de 38 de ani, aflat din anul 2005 pe lista FIFA, singurul arbitru britanic aflat în "cărţi" pentru turneul final al Mondialelor din 2010. La Liverpool se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 9 grade,
miercuri, 22 aprilie, ora 18.35, Al Ahli - Al Hilal
Partida contează pentru Liga Campionilor Asiei, trupa din care face parte şi Mirel Rădoi având o deplasare dificilă la Dubai, pe stadionul "Al Rashid". În capitala Emiratelor Arabe Unite se anunţă un cer senin şi o temperatură de 27 grade.
miercuri, 22 aprilie, ora 21.30, Hamburger SV - Werder Bremen
A doua semifinală a Cupei Germaniei este o avanpremieră a semifinalelor Cupei UEFA, cele două formaţii urmând a se întâlni şi în următoarele două săptămâni în competiţia europeană. Este o partidă extrem de echilibrată şi nu se poate spune că există o favorită. Partida va putea fi urmărită live în România la televiziunea sport1.La Hamburg se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 9 grade.
miercuri, 22 aprilie, ora 21.45, Toulouse - Guingamp
Este a doua semifinală a Cupei Franţei, care demonstrează o dată în plus, dacă mai era nevoie, că formţiile de top din Hexagon nu sunt favorite la această competiţie. Partida va fi arbitartă de Eric Poulat, un arbitru de 46 de ani, fost purtător al ecosunului FIFA. La Toulouse se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de 13 grade.
miercuri, 22 aprilie, ora 22.00, Chelsea - Everton
Semifinalista Champions League întâlneşte în campionatul Angliei una dintre cele mai dificile formaţii, din afara careului de aşi din Premier League, este vorba de Everton. Este o întâlnire între locurile 3 şi 6, iar în vreme ce gazdele au avantajul ambianţei speciale de pe "Stamford Bridge", oaspeţii speră să răzbune ruşinea concitadinilor lor de la FC Liverpool, eliminaţi de Chelsea din Champions League. Partida va fi arbitrată de Mark Halsey, un arbitru de 48 de ani, care s-a aflat şi pe lista FIFA între anii 2000 şi 2006. La Londra se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 13 grade.
miercuri, 22 aprilie, ora 23.00, CF Barcelona - FC Sevilla
Pe "Nou Camp" are loc derby-ul rundei din Primera Division, întâlnindu-se formaţiile clasate pe locurile 1 şi 3. Cum oaspeţii par a fi o formaţie capabilă să opună o forţă considerabilă catalanilor, iar aceştia sunt într-o formă de invidiat, se anunţă un mare spectacol. Partida va fi arbitrată de unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri iberici, Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, un arbitru de 44 de ani,a flat din anul 1999 pe lista FIFA. La Barcelona, la ora jocului, se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 15 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu