vineri, 3 aprilie 2009

Meciuri în Europa

Wolfsburg - Bayern Munchen, sâmbătă, ora 16.30
Derby-ul săptămânii în Bundesliga are loc la Wolfsburg, acolo unde soseşte cea mai galonată echipă a Germaniei, Bayern Munchen. Se confruntă locurile 3 şi 2, astfel încât se anunţă un meci deschis oricărui rezultat. Partida va fi arbitrată de Thorsten Kinhofer, un arbitru de 41 de ani, aflat pe lista FIFA din anul 2006. La Wolfsburg se anunţă un cer senin şi o temperatură de 18 grade.
Newcastle United - Chelsea, sâmbătă, ora 17.00
Trupa lui Abramovici vine la Newcastle, pe St. James Park. Chiar dacă echipa gazdă e doar pe locul 18, iar londonezii pe ultima treaptă a podiumului, totuşi se anunţă o partidă extrem de interesantă. Partida va fi arbitrată de Rob Styles, un arbitru de 45 de ani, care se află pe lista FIFA din anul 2002. La Newcastle se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură la ora jocului de 9 grade.
Arsenal Londra - Manchester City, sâmbătă, ora 17.00
Una dintre performele din Europa, în Cupa UEFA, din Anglia, vine în Capitală, pe "Emirates Stadium" pentru confruntarea cu ocupanta locului 4, Arsenal. A doua echipă din Manchester ocupă doar locul 10, dar jocul său o îndreptăţeşte să nu fie o victimă sigură în faţa elevilor lui Arsene Wanger.
Red Bull Salzburg - Austria Viena, sâmbătă, ora 19.00
Derby-ul Austriei din această etapă opune la Salzburg echipele de pe locurile 1 şi 3. Practic, cea mai titrată echipă din Ţara Valsului, Austria Viena, vine la Salzburg, acolo unde nu vor avea o misiune deloc uşoară. La ora jocului, se prognozează un cer senin şi o temperatură de 9 grade.
Manchester United - Aston Villa, duminică, ora 18.00
Pe terenul liderului, Old Trafford, vine Aston Villa, o grupare care ocupă locul 5 în Premier League. Sunt şanse foarte mari ca pe "Teatrul Viselor" să fie un spectacol de... vis. Partida va fi arbitrată de Mike Riley, un arbitru de 45 de ani, aflat pe lista FIFA din anul 1999, un arbitru care a oficiat la mijlocul săptămânii la partida Turcia - Spania, din preliminariile pentru Campionatul Mondial. La Manchester se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 13 grade.
AS St. Etienne - Olympique Marseille, duminică, ora 22.00
Pe arena din St. Etienne are loc un meci foarte interesant, oaspeţii fiind ocupanţii locului 2 din Ligue 1. Chiar dacă gazdele se află doar pe locul 18 (retrogradabil), totuşi, sunt mari şanse ca spectacolul să fie unul total. Meciul va fi arbitrat de Philippe Kalt, un arbitru de 41 de ani, aflat din anul 1998 pe lista FIFA. Acesta a fost sâmbăta trecută rezerva lui Fautrel la partida Cipru - Georgia, contând pentru prelimianriile Campionatului Mondial. La St. Etienne va fi un cer senin şi o temperatură de 7 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu