miercuri, 7 martie 2012

Rezultate slabe şi la testele fizice ale arbitrilor prahoveni!

Aproape un sfert dintre arbitrii din primul lot judeţean nu au promovat testele fizice!
Comisia Judeţeană de Arbitri a anunţat rezultatele testelor fizice ale arbitrilor din lotul judeţean. După rezultatele catastrofale de la testul teoretic ale arbitrilor din Ligile B, C şi stagiari, un nou dezastru în arbitrajul prahovean patronat de "nea Marean", susţinut de "Don Lică"! Sintetizat într-un cuvânt, totul s-ar putea rezuma la JALNIC! Doar la nivelul primului eşalon judeţean din 53 de arbitri în acte, 12 nu au promovat testele fizice! Adică, 22,64% sau mai pe româneşte aproape un sfert!
Fie că au abandonat, nu au îndeplinit baremurile sau au lipsit, aproape un sfert dintre cei mai valoroşi arbitri judeţeni, dintre care - teoretic - ar trebui să se aleagă numele propuse de Prahova pentru eşaloanele naţionale, nu au fost în stare să treacă de aceste probe! Iată şi numele lor (doar în prima ligă): Bogdan Bucur (Ploieşti), Daniel Bunea (Buşteni), Ionuţ Florescu (Ploieşti), Ionel Gheonea (Urlaţi), Cristian Gyorgy (Mediaş), Răzvan Ioana (Poiana Câmpina), Vlad Ioniţă (Ploieşti), Nicolae Iosif (Câmpina), Florin Paltanea (Ploieşti), Sorin Pavel (Mizil), Cristina Popescu (Ceptura), Iulian Roşală (Ploieşti). Rezultatele integrale, aici.
La celelalte eşaloane judeţene, situaţia este şi mai jalnică: din 86 de arbitri trecuţi în scriptele CJA, 24 nu au trecut testele fizice sau au lipsit! Adică, 27,9%! Incredibil de mult!
Şi toate acestea fără a mai pune la socoteală că mulţi arbitri, inclusiv tineri, au luat probele la limită... Sigur, am înţeles că acestea s-au dat în parcul din jurul Sălii Sporturilor, pe gheaţă şi în condiţii grele. Dar, din moment ce au acceptat să dea probele în aceste condiţii, arbitrii şi-au asumat şi posibilitatea unor rezultate catastrofale, iar comisia lui "nea Marean" parcă şi-ar fi dorit cu tot dinadinsul să aibă astfel de rezultate. Dacă arbitrii ar fi fost uniţi, i-ar fi spus verde în faţă lui "nea Marean" că nu acceptă probele fizice în aceste condiţii şi... pa! Dar, cin' să facă aşa ceva...

20 de comentarii:

  1. Cum sa fie arbitrii uniti, atat vreme cat unii dintre ei sunt membri ai Comisiei? Si spargatori de greva! Si stii foarte bine la cine ma refer... Sa stiu si ei si d-aia le e tot mai frica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa mai zic...Si absentii sunt catalogati ca fiind nepromovati. Poate nu au putut sa vina ,sunt oameni cu obligatii, e jenant sa-i aruncam pe toti la un loc. Nici nu mai am cuvinte sa spun, mai ales ca am fost , alaturi de colegul meu Caunei Viorel,unul din cei doi spargatori de greva care au reusit sa realizeze ceea ce si-au propus la momentul respectiv. Si nu mi-e frica deloc din nici un punct de vedere, anonimule...Dovada ca spun cine sunt mereu cand postez aici , nu ma pitesc in spatele unui p.c., ca tine, fricosule!Mai bine scrie de Pantilie, Marin Marcel, Stoenoiu,Caunei, chiar si eu, oameni care la aproape 40 de ani alearga cot la cot cu tine,si de-aia ramai un anonim.Asta e, neputinta naste frustrari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Sandule!
    Sincer nu mi se pare corect ca toti cei enumerati de tine, printre care ma numar si eu, sa fim pusi in aceeasi oala. Este foarte posibil, ca marea majoritate a celor care au absentat, sa fi avut motivele lor pentru neprezentarea la probe, deoarece stiu ca eu am avut unul al naibii de intemeiat, sunt plecat in strainatate. De asemenea este foarte posibil ca rezultatele celor enumerati de tine sa fi fost considerate nesatisfacatoare, dar totusi mi se pare putin nedrept ca acestia sa fie judecati anticipat si prin asta inlaturandu-le orice potential merit.
    Cu respect,
    Florin Paltanea

    RăspundețiȘtergere
  4. pt Emil Bozieru - jenant mi se pare felul in care s-au organizat aceste teste. stii foarte bine cum stau lucrurile cu prezenta - la testele de la lot de ce se intampla foarte rar asa ceva? vezi, tot in curtea CJA-ului ajungem!
    pt Florin Paltanea - nu am zis nicaieri ca absentii nu au avut motivele lor. din punctul meu de vedere, probele fizice s-au organizat foarte prost - asta e vina CJA, iar arbitrii au partea lor de vina pentruz ca accepta de prea mult timp asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandule, stii si tu foarte bine cum se dau probele fizice la judet... Pun pariu ca nici jumatate dintre ceilalti nu ar fi luat probele in conditii corecte!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu bagati pe toata lumea in acesi oala, poate nu au putut sa ajunga ca au avut probleme ,dar asa sunteti voi mereu criticati arbitrajul prahovean ....nu stiu daca ati scris ceva de bine de noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. pt anonim - te rog frumos, spune-mi si mie un lucru din arbitrajul prahovean care merita laudat in momentul de fata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred intr-un final ca rezultatele slabe reflecta in mare masura managementul d-lui Deaconu,sunt pe masura lui,slas e el,slabe sunt si rezultatele.E adevarat ca si arbitrii(unii dintre ei,nu toti) au partea lor de vina ca nu mai vor sa invete sau cel putin sa reciteasca din manual inainte de teste,dar cred ca s-au cam saturat si si incep sa rabufneasca aceste rezultate fiind o metoda de protest impotriva lui.Schimbati-l din functie si o sa vedeti ca situatia se va schimba radical si astfel cei buni vor avea sansa sa mearga ma departe fara sa aiba piedici sau sa se loveasca de protejatii lui Deaconu.E pacat ca sunt cativa baieti buni,profesional vorbind, si sunt impiedicati de Deaconu si catelusii lui,dar totul se plateste si scaunul va cadea intr-o zi ...Bafta celor cu adevarat buni!celor obisnuiti sa-l spele in urechi pe Deaconnu,rusine...sunteti de plans.

    RăspundețiȘtergere
  9. hai sa fim seriosi. cine este pregatit alerga in orice conditii. asta cu gheata este doar o scuza penibila care mascheaza impotenta multora. iar in legatura cu prezenta la probe nu o sa apuc acu sa ma justific in fata nimanui de ce nu am venit la probe. cine are un serviciu intelege ce spun!

    RăspundețiȘtergere
  10. cind nu esti motivat nu ai de ce sa te omori nici cu invatatu nici cu antrenamentele,o faci cit sa fie suficient sa iei 7 si sa alergi 2700.pt k si dak as alerga de 3200 si as scrie de 10 tot meciurile alea le am,am patit-o pe pielea mea.pe vremea lu' crsti nica cind eram ink la inceput chiar dak nu alergam foarte bine si nu aveam nici note mari dar se auzeau vorbe bune de la observatori adevarati aveam jocuri importante kre m-au facut sa ma pregatesc imi dadeau incredere,dar de cind a venit marean am meciuri importante doar la liga c,k la liga a la jocurile importante trimite lotul,iar la liga b centralul sigur e de la lot,asa k spuneti voi cum sa crestem noi cei mici dak meciurile tari sunt arbitrate de cei kre deja trebuie sa confirme la nivel national nu la judet.cind a venit marean a spus k njocurile importante de la fiecare esalon judetean vor fii arbitrate de ce mai in forma arbitrii din categoria respectiva.la un derby de liga b a trimis direct o brigada de liga a 3-a la vremea aceea.oare au crescut mult cu acel joc cei kre l-au oficiat

    RăspundețiȘtergere
  11. pacat ca te-ai apucat sa critici chiar totul intr-o activitate la care ar trebui sa tii mai mult pt tot ce ti-a oferit! pacat...

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara!
    Mi se pare nedrept sa ma bagi in aceeasi oala cu cei care citez "nu au fost în stare sa treaca de aceste probe" si pe cei care dintr-un motiv intemeiat nu au putut ajunge la teste. Ma surprinde faptul ca ai facut acest lucru... sincer aveam impresia ca articolele pe care le publici sunt obiective dar se pare ca iti si cam dezinformezi cititorii.
    Cu respect,
    Ionel Gheonea

    RăspundețiȘtergere
  13. pt Ionel Gheonea - fie ca nu au putut indeplini baremurile, fie ca au avut lucruri mai importante de facut decat sustinerea probelor fizice, pt mine faptul ca "nu au fost in stare sa treaca de aceste probe" ramane valabil. Cine are lucruri mai importante de facut in ziua in care se dau probele, din punctul meu de vedere inseamna ca nu considera importanta aceasta activitate... E doar un punct de vedere...
    Cu acelasi respect!

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar dovada respectului este si faptul ca ti-am publicat comentariul, desi in mod normal ar fi trebuit sa refuz acest lucru! Si asta pt ca nu mi se pare corect sa ma acuzi la mine acasa ca dezinformez! Asa mi se pare mie fair-play

    RăspundețiȘtergere
  15. si din punctul meu de vedere este o parere gresita Alex! nu imi poate spune cineva mie ca sunt mai importante probele la arbitrii decat serviciul meu din care imi castig existenta! pt mine si pt multi dintre noi arbitrii, acivitatea asta este doar ceva suplimentar in viata, ceva care facem din placere si din pasiune! dar in nici un caz nu o sa renunte vreunul dintre noi la serviciu pt o pasiune din care nu iti castigi existenta! si vb aici de "noi"cei care nu mai ave cum sa promovam dar care facem totusi arbitraj pt ca ne place!

    RăspundețiȘtergere
  16. Credeti ca va incepe campionatul judetean de Liga A, B si C pe 17-18 martie? Spun asta pentru ca unele terenuri sunt impracticabile. Ce parere aveti, sunteti informat in privinta asta?

    RăspundețiȘtergere
  17. Din cate stiu eu, da, incep partidele din primele doua ligi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Probabil o sa inceapa, dar unele meciuri vor fi anulate, pentru ca dupa cum v-am spus nu cred ca 50% dintre terenuri vor fi practicabile. Normal ar trebui ca orice echipa sa se ocupe de dezapezirea propriilor terenuri, dar ma gandesc la echipele care se afla in zona de munte. Oare Nea Lica s-a gandit la asta?

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-e foarte greu sa spun ce sau daca Don Lica gandeste... Imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  20. Echipele de Liga A cred ca si-au dezapazit terenurile, desi nu sunt sigur ca toate au facut lucrul asta, dar ma gandesc la echipele de Liga B care poate nici nu s-au apucat de treaba. Chiar daca au facut asta, unele terenuri vor fi mai mult ca sigur "varza" si o sa semene ca o incapere cu porci! Rusine AJF Prahova ca nu verificati daca echipele au facut ceea ce trebuie pentru terenurile lor!

    RăspundețiȘtergere