Astfel, în zilele de 2 şi 3 martie, aruncătorii de greutate de la CSŞ Constantin
Istrati Câmpina,
Alexandru Albulescu şi Adrian Goşu, antrenaţi de prof. Nicolae Pavel, au paricipat la etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori II desfăşurată în sala de atletism "Lia Manoliu" din Bucureşti. În compania celor mai buni 25 aruncători din ţară la această categorie de vârstă (16-17 ani), după o întrecere palpitantă, câmpinenii au reuşit să se autodepăşească, ambii sportivi reuşind performanţe de peste 15,00m. - Alexandru Albulescu - 15,26m, performanţă cu care a urcat pe podiumul de premiere, obţinând medalia de bronz, iar Adrian Goşu, cu 15,06m, a ocupat locul al IV-lea.
De asemenea, în cursul săptămânii poliatloniştii juniorii III
(14-15
ani), pregătiţi de antrenoarea Jenica Bran, au participat la etapa finală a
Campionatului Naţional de probe combinate. Silviu Marin cu 3325 puncte
la hexatlon a obţinut medalia de argint, iar Bogdan Chivescu cu 2996 puncte, la
aceeaşi probă, a ocupat locul al IV-lea.Alexandru Albulescu şi Adrian Goşu, antrenaţi de prof. Nicolae Pavel, au paricipat la etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori II desfăşurată în sala de atletism "Lia Manoliu" din Bucureşti. În compania celor mai buni 25 aruncători din ţară la această categorie de vârstă (16-17 ani), după o întrecere palpitantă, câmpinenii au reuşit să se autodepăşească, ambii sportivi reuşind performanţe de peste 15,00m. - Alexandru Albulescu - 15,26m, performanţă cu care a urcat pe podiumul de premiere, obţinând medalia de bronz, iar Adrian Goşu, cu 15,06m, a ocupat locul al IV-lea.
Despre aceste noi performanţe ale atletismului câmpinean, prof. Nicolae Pavel ne-a declarat: "Sunt performanţe notabile, mai ales dacă avem în vedere condiţiile noastre de pregătire. Se ştie că de mulţi ani elevii noştrii se pregătesc în cele mai mizere condiţii - fără încălzire în spaţiile de lucru, la vestiarele pentru elevi şi profesori, nu există apă la grupurile sanitare, nu a mai fost făcută nici o igienizare de peste 15 ani. Nu mai spun ca în momentul de faţă această secţie de club sportiv nici nu mai este a Câmpinei pentru că alţi manageri "inteligenţi" au transferat-o la CSŞ Sinaia, iar situaţia este şi mai grea fiind desfiinţate posturile de îngrijitor şi de secretar. Municipiul Câmpina cu 5 licee şi 7 şcoli generale nu agreează existenţa unui club sportiv şcolar, în care copiii se pot pregăti gratuit cu fonduri de la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, iar Sinaia - cu un singur liceu şi două şcoli generale - are un asemenea club sportiv şcolar. Ce altceva ar mai fi de comentat?!"
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu