duminică, 4 martie 2012

Medalii pentru atleţii câmpineni

În ultimele zile, atleţii câmpineni coordonaţi de Nicolae Pavel au participat la mai multe competiţii naţionale reuşind să obţină medalii importante pentru palmaresul atletismului câmpinean.
Astfel, în zilele de 2 şi 3 martie, aruncătorii de greutate de la CSŞ Constantin Istrati Câmpina,
Alexandru Albulescu şi Adrian Goşu, antrenaţi de prof. Nicolae Pavel, au paricipat la etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori II desfăşurată în sala de atletism "Lia Manoliu" din Bucureşti. În compania celor mai buni 25 aruncători din ţară la această categorie de vârstă (16-17 ani), după o întrecere palpitantă, câmpinenii au reuşit să se autodepăşească, ambii sportivi reuşind performanţe de peste 15,00m. - Alexandru Albulescu - 15,26m, performanţă cu care  a urcat pe podiumul de premiere, obţinând medalia de bronz, iar Adrian Goşu, cu 15,06m, a ocupat locul al IV-lea.
De asemenea, în cursul săptămânii poliatloniştii  juniorii III (14-15 ani), pregătiţi de antrenoarea Jenica Bran, au participat la etapa finală a Campionatului Naţional de probe combinate. Silviu Marin cu 3325 puncte la hexatlon a obţinut medalia de argint, iar Bogdan Chivescu cu 2996 puncte, la aceeaşi probă, a ocupat locul al IV-lea.
Despre aceste noi performanţe ale atletismului câmpinean, prof. Nicolae Pavel ne-a declarat: "Sunt performanţe notabile, mai ales dacă avem în vedere condiţiile noastre de pregătire. Se ştie că de mulţi ani elevii noştrii se pregătesc în cele mai mizere condiţii - fără încălzire în spaţiile de lucru, la vestiarele pentru elevi şi profesori, nu există apă la grupurile sanitare, nu a mai fost făcută nici o igienizare de peste 15 ani. Nu mai spun ca în momentul de faţă această secţie de club sportiv nici nu mai este a Câmpinei pentru că alţi manageri "inteligenţi" au transferat-o la CSŞ Sinaia, iar situaţia este şi mai grea fiind desfiinţate posturile de îngrijitor şi de secretar. Municipiul Câmpina cu 5 licee şi 7 şcoli generale nu agreează existenţa unui club sportiv şcolar, în care copiii se pot pregăti gratuit cu fonduri de la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, iar Sinaia - cu un singur liceu şi două şcoli generale - are un asemenea club sportiv şcolar. Ce altceva ar mai fi de comentat?!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu