marți, 13 martie 2012

Hațegan arbitrează Olympiacos Pireu - Metalist Harkov

Se știa de mai multe zile că pe 15 martie Ovidiu Hațegan (foto) va conduce o partidă din cadrul optimilor de finală ale Europa League. Astăzi, UEFA a anunțat că brigada românească va arbitra partida Olympiacos Pireu - Metalist Harkov, care va avea loc pe stadionul "Georgios Karaiskakis" din suburbia Pireu a capitalei grecești Atena. Detalii despre stadion și această suburbie ateniană, aici.
În tur, în urmă cu o săptămână, grecii s-au impus în Ucraina cu scorul de 1-0, astfel încât - cel puțin teoretic - grecii au prima șansă.
Hațegan va fi ajutat în Grecia de asistenții Zoltan Szekely, Octavian Șovre, adiționalii Alexandru Tudor, Cristian Balaj și rezerva Sebastian Colțescu.
Hațegan și Șovre au mai fost în Grecia, în martie 2009, la un turneu de calificare pentru Campionatul European Juniori sub 17 ani, atunci când au arbitrat partidele Polonia - Slovenia 2-0 la Xanthi, Polonia - Elveția 0-1 la Komotini, Grecia - Polonia 1-2, la Komotini. Balaj și Szekely au mai arbitrat formația Metalist Harkov pe 18 februarie 2009, la Genova, în Cupa UEFA, Sampdoria - Metalist Harkov 0-1. De asemenea, Balaj, Szekely și Colțescu au arbitrat pe 30 noiembrie anul recut, în grupele Europa League, partida Metalist Harkov - Austria Viena 4-1.
Partida Olympiacos Pireu - Metalist Harkov va avea loc joi, 15 martie, de la ora 22.05 (ora locală și ora României).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu