vineri, 9 martie 2012

Câmpina revine în Liga I pe harta arbitrajului românesc!

Câmpina revine în această seară pe harta arbitrajului românesc de primă ligă. Meritul este al tânărului Mihai Amorăriţei (foto), care va împlini în mai 25 de ani. El va debuta pe prima scenă a fotbalului românesc din postura de arbitru de rezervă la jocul Sporting Vaslui - Concordia Chiajna, joc care este condus de Lucian Rusandu, din Sf. Gheorghe.
Ultima prezenţă a unui arbitru din Câmpina în prima ligă din România a fost consemnată în anul... 1989, pe atunci Ion Moraru fiind cel care oficia din postura de arbitru de linie (astăzi, arbitru asistent) la un joc din Divizia A. De altfel, Amorăriţei intră într-un cerc select al puţinilor arbitri câmpineni care au arbitrat în prima ligă (indiferent cum s-a mai numit ea de-a lungul timpului) -
regretatul Gheorghe Comănescu, Ion Vasiloiu, Ion Moraru.
Pentru Mihai Amorăriţei este un pas important în cariera sa, pe care i-a doresc cât mai lungă şi cât mai plină de împliniri şi satisfacţii

7 comentarii:

  1. Bravo Amor! Felicitari! Chiar este un baiat serios, un foarte bun arbitru, care are potential sa ajunga mare! La cat mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum cateva zile era exemplul meu de luat ca model de corectitudine si valoare(intr-un coment legat de arbitri) cand spuneam ca valorile ies deasupra ca uleiul.Ma bucur ca am avut dreptate si ca a vazut si cine trebuia.Acum ceva timp pe cand Mihai era mai la inceput,am avut un alt remarcat anume Adrian ilies si nici in cazul lui nu m-am inselat,numai ca pe traseul lui a intervenit un scurt circuit pe care daca il evita totul era ok.Sper sa aiba o a doua sansa.Bafta Mihai ,sper ca peste 3,4 etape sa te vedem si la centru,pentru ca ai demonstrat ca meriti.Nu te abate de la drumul tau in aceasta jungla din fotbal si nu o sa regreti(stiu ca intelegi mesajul).

    RăspundețiȘtergere
  3. campina ar trebui sa se mandreasca cu astfel de oameni ...bafta multa si mult curaj sa ai .....sper sa nu te opresti aici ...ion burchi

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari AMOR....ne mandrim cu tine si stim ca o sa ajungi mult mai sus...ai demonstrat o ambitie de fier si chiar dak ai avut momente grele in cariera ai stiut sa treci peste ele ....BRAVO....FELICITARI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Beznea Dorinel mihai10 martie 2012 la 07:40

    Nu pot decit sa te felicit si sa iti doresc multa bafta si....liniste acolo,fi drept asa cum ai fost intotdeauna si vei cistiga ,pentru ca meriti,ai demonstrat de atitea ori.MULT SUCCES si inca o data felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. este un arbitru valoros si cu siguranta va ajunge sa arbitreze derbiurile ligi 1 peste ceva ani o merita felicitari

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt mandra de tine. Sa ai realizari cat mai mari pentru ca meriti.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere