sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Unirea Câmpina - AFC Brebu 1-0

Marcator: Bărăgan 77.
Unirea: B. Şandru - A. Stoica, Neagu (cpt), B. Şandru, Zecheru - Cernea (89 Ungureanu), Lambă, Bărăgan, Filip - Bica (86 Dorişor), Nichifor (87 D. Ciobotaru). Rezerve neutilizate: T. Ionescu - Coman, Fl. Stoica, Burlacu. Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Pălănceanu (antrenor secund).
AFC Brebu: Stănculescu (cpt) - Marcu, Dragomir, Savu, M. Radu - Toader, Bunea, V. Moraru (87 I. Moraru), Motoroiu (72 Stan) - Anghel, Drăgan. Rezerve neutilizate: Lupu, Vintilă, Badea, Bucşă. Antrenor: Robert Săvulescu.
Cartonaşe galbene: Bărăgan 77, Bica 79 - M. Radu 25, Marcu 32, Toader 77, V. Moraru 78, Savu 82.
Cartonaşe roşii: Drăgan 75, M. Radu 90+2.
Arbitri: Valentin Marinică (Cornu) - Laurenţiu Dragu (Colceag), Bogdan Bucur (Ploieşti).
Observator: Viorel Băltăţeanu (Ploieşti).
De multă vreme nu am mai văzut un meci atât de urât cum a fost cel dintre Unirea Câmpina şi AFC Brebu. S-a jucat foarte puţin fotbal, în schimb, a fost multă încrâncenare, dar şi mulţi nervi, multe greşeli...
Pe de o parte, Unirea nu şi-a făcut jocul obişnuit,
blocată parcă de aşezaea pe trei linii defensive a brebenilor. Aşa se face că prima ocazie a gazdelor a fost abia în minutul 34, atunci când Bica a şutat de la 22 metri, dar Stînculescu a scos spectaculos de sub transversală. În schimb, până atunci, oaspeţii reuşiseră o ocazie importantă la poarta lui D. Şandru, în minutul 20, atunci când M. Radu a reluat cu capul pe spate, întrebuinţndu-l serios pe ortarul câmpinenilor.
Dincolo de antijocul total al oaspeţilor şi de lipsa de clarviziune a liderului de a destructura acest sistem defensiv extrem de agresiv, repriza secundă a avut doar două ocazii importante. În minutul 51, Nichifor şi B. Şandru au trecut de puţin pe lângă deschiderea scorului, chiar în interiorul suprafeţei de poartă adverse, iar în minutul 77, Bărăgan a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 metri, mingea intrând în poartă dupăc e a lovit stâlpul din dreapta porţii oaspeţilor.
Cam atât fotbal, destul de puţin, restul fiind mulţi nervi, multe greşeli, multe violenţe şi gesturi care nu au ce căuta pe terenurile de sport, adică un meci de uitat cât mai repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu