sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Unirea Câmpina – Avântul Măneciu 1-0

Marcator: Cernea 80.
Unirea: D. Şandru – Filip, Neagu (cpt), B. Şandru, Zecheru – Dorişor (50 Ungureanu), Lambă, Bărăgan, Cernea (90+3 Coman) – Bica (81 D. Ciobotariu), Nichifor (90+2 Burlacu). Rezerve neutilizate: T. Ionescu – Fl. Stoica. Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Pălănceanu (antrenor secund).
Avântul: V. Costache – Miroiu, Militaru, Fl. Savu, M. Savu – Cârstocea, M. Stanciu (90+2 Crăciun), D. Stoian (cpt), C. Stoian (81 A. Costache) – Mâinea, Manole. Rezerve neutilizate: Mihăiţă – Drăgănoiu, Oltean, Buruiană, Cruceru. Antrenor principal: Dorinel Beznea.
Cartonaşe galbene: Bica 78, D. Ciobotariu 83.
Arbitri: Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli) – Irinel Georgescu (Ploieşti), Vasile Tiron (Blejoi).
Observator: Constantin Ciocoiu (Băicoi).
Ultimul meci din acest an în faţa propriilor suporteri, ambiţia de a învinge una dintre echipele „cu nume” din acest campionat şi dorinţa de a-şi păstra distanţa faţă de principalele contracandidate – acestea au fost principalele motive care au creat o presiune suplimentară pe umerii jucătorilor câmpineni.
Prima repriză a aparţinut jucătorilor de la Unirea,
care au avut ocaziile mai clare şi au demonstrat că ajung mai uşor în faţa porţii adverse. Cele mai mari ocazii ale primei jumătăţi a meciului le-au aparţinut lui Nichifor, minutul 14, care nu a nimerit cadrul porţii din 2 metri, după o centrare excelentă de pe partea dreaptă a lui Zecheru, şi Cernea, minutul 24, care a reluat cu capul, pe spate, din interiorul suprafeţei de poartă, dar mingea a şters bara şi s-a "scurs" în afara terenului de joc. De partea cealaltă, oaspeţii s-au mulţumit să se aşeze cât mai bine în faţa propriei porţi, singurele lor ocazii venind prin şuturi de la distanţă, fără prea mult efort creativ din partea mijlocaşilor ofensivi ai formaţiei pregătite de Dorinel Beznea.
După pauză, aspectul jocului se păstrează în linii mari cam pe aceleaşi coordonate. Mai întâi, V. Costache respinge cu dificultate şutul din minutul 47 al lui Cernea, acelaşi portar evidenţiindu-se la şutul lui Filip, de la 18 metri, din minutul 59, şi fiind ocrotit de şansă, mingea trecând la puţini centimetri alături de buturile sale la şuturile lui Bărăgan, minutul 65, sau B. Şandru, minutele 65 şi 70, la această din urmă fază fundaşul liderului trimiţând un şut superb de la aproximativ 40 metri, într-o execuţie asemuită imediată în tribună cu cea a lui Hagi.
În fine, cu 10 minute înainte de final a venit golul izbăvirii: Cernea înscrie cu un şut cu piciorul stâng, de la 10 metri, lângă bară, după un „un-doi” cu Ungureanu. A fost faza care a închis partida şi... turul campionatului.
Minutul 80, faza golului: Cernea trimite cu stângul, de la 10 metri, lângă bară, după un "un-doi" cu Ungureanu
Arbitrul Ionuţ Neagu arată centrul terenului, în vreme ce jucătorii câmpineni declanşează sprintul bucuriei...
... care se încheie cu bucuria golului.
O gură de apă pentru marcatorul golului - Cernea
Alte faze din timpul partidei

9 comentarii:

  1. Rusine Unirea Campina si mangerului echipei unu ce urmareste sa motiveze adversarii echipelor adverse aflate in lupta pentru promovare si cam asta este motivul pentru care sunt lideri valoare nula!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa un hent a lui ungureanu...nu un-doi...asta nu ai vazut...nu????

    RăspundețiȘtergere
  3. ofticativa voi ca unirea promoveaza.HAI UNIREA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sport-Campina: nu am vazut hent la Ungnu. si nici arbitrul Neagu nu a vazut...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna gluma cu incercarea de motivare a adversarilor CSM-ului(ca sa n-o mai dam cotita), de catre managerul Unirii. Sincer cred ca lucrurile stau invers si daca stau sa ma gandesc mai bine banii lui guran nu ajung numai la adversarii Unirii, ci chiar si la arbitrii meciurilor campioanei de toamna.(EX. Meciul de azi).

    VOI CANTATI PENTRU AVERE
    NOI CANTAM DOAR DIN PLACERE

    CAMPINA SUNTEM NOI!

    RăspundețiȘtergere
  6. bv anonim de la 23:19,de unde sa dea unirea banii la adversari??dk vreti sa stiti nici masa festiva nu au avut jucatorii de la campina din simplu motiv ca nu sunt banii,asa ca va rog lasati carcoteala si veniti alaturi de unirea si sustineti.csm a iesit din cursa,a ramas unirea.hai unirea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. da chiar unirea nu are banii necesari sa motiveze adversarii echipelor aflate in lupta pentru promovara daia le'a oferit echipament sportiv si cateva mingii pentru e echilibra balanta asa ca la meciurile directe dinte unirea si echipele respective sa nu va asteptati la mari surprize..bv unirea forta mare...

    RăspundețiȘtergere
  8. bai fratilor la ungureanu nu a fost nici un hent si nici macar 1-2 .....a primit pasa de al almba .. oricum in iarna ungureanu pleaca 100%

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu zic sa lasati orgoliile si sa ne bucuram ca din sezonul viitor vom avea o echipa in liga 3 cea ce de mult n-am mai avut la Campina, si daca lucrurile merg cum trebuie Unirea are in perspectiva promovarea in liga 2 , acolo unde este locul unui oras cu traditie in fotbal ca al nostru , Unirea e singura echipa din Campina care poate atinge acest obiectiv, si toata lumea stie de ce, asa ca veniti langa Unirea si nu veti regreta,HAI UNIREA !!!!

    RăspundețiȘtergere