sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Un nou abuz? „Don Lică” vrea să-şi angajeze lacheii la cluburi din jurisdicţia sa!

Zilele trecute, telefonul unui conducător de club din „Liga lu’ Lică” a sunat. La celălalt capăt al firului, însuşi „Don Lică”. După obişnuitele amablităţi, „Don Lică” deschide abrupt subiectul de care era interesat: „Ţi-am văzut echipa în ultimele etape, a crescut mult în joc, dar ai mai avea nevoie de vreo câţiva jucători”. „Da, şi noi ne gândim din iarnă să mai aducem ceva jucători”, răspunde conducătorul clubului. „Şi ţi-ar mai trebui un om care să se ocupe să-ţi aducă jucători. Un om cu relaţii, care ştie mersul la lucrurile astea... Am eu un om...
(nota mea – nu-i voi da numele) Lucrează şi în presă, la o adică te poate ajuta şi acolo, la imagine, ştii tu, că doar la anul sunt alegeri!”, a punctat decisiv „Don Lică”. Luat total prin surprindere, conducătorul respectivului club a apucat doar să spună: „Da, poate din iarnă... O să vedem...”
Din motive lesne de înţeles nu voi face public nici numele respectivului conducător şi nici pe cel al omului „impresariat” de „Don Lică”. Să fie acesta un nou abuz al lui „Don Lică” sau este doar o practică obişnuită prin cotloanele fotbalului judeţean?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu