sâmbătă, 12 noiembrie 2011

S-au montat primele scaune pe stadionul "Rafinăriei"!

O surpriză plăcută le-a oferit conducerea clubului Unirea suporterilor care au venit sâmbătă dimineaţă la meciul Unirea Câmpina - AFC Brebu. Întreaga tribună I, cea acoperită, a suferit modificări, fiind montate scaune de plastic.
Mai mult, prin aşezarea lor în funcţie de culori s-a format "FC Unirea". Despre această iniţiativă, managerul clubului, Daniel Telegescu, ne-a declarat: "Încercăm să schimbăm faţa stadionului şi unul dintre obiectivele noastre este montarea scaunelor în cele două tribune. Deocamdată, am reuşit acest lucru doar pentru tribuna acoperită, dar în cteva zile vor fi montate scaune de plastic şi la tribuna a doua. De asemenea, avem mai multe idei pentru modernizarea arenei şi sper ca până la începerea returului să puteam avea şi o tribună oficială. Revenind la montarea scaunelor, trebuie să spun că acestea provin de la fosta arenă "Ilie Oană", ele aparţinând clubului CSM Ploieşti, dar le-am putut lua numai la interveţiile primarului Horia Tiseanu şi secretarului Paul Moldoveanu, cărora în numele clubului, ţin să le mulţumesc în mod special".

Un comentariu:

  1. Frumos,foarte frumos asta se poate comenta nu rautati.Vad ca mai mult intereseaza comportamentul lui Ciorica(urat,foarte urat).Gesturi si comportament de golan.Pe stadionul asta cand am intrat mai sa nu il recunosc.Se vede ca se vrea performanta si imagine.De astazi doar cu Unirea liderul la zi al seriei.Pentru cei care nu cred ii invit la stadion!

    RăspundețiȘtergere