miercuri, 2 noiembrie 2011

S-au dat sancţiunile după Petrolul – Steaua

În această seară, Comisia de Disciplină a LPF a dezbătut pe marginea incidentelor grave, fără precedent, care au dus la întreruperea partidei Petrolul – Steaua, de duminică seară. Vă reamintesc, în minutul 45 al acelui joc, la scorul de 1-0 pentru Steaua, înaintea executării unei lovituri de pedeapsă, un spectator a intrat pe teren şi l-a lovit pe Galamaz, Martinovic şi Stanca, ambii de la Steaua, fiind eliminaţi după ce l-au lovit la rândul lor pe agresor. Penalty-ul a fost transformat, apoi Tătăruşanu a susţinut că a fost rănit de la o petardă şi – după minute bune de parlamentări – s-a decis întreruperea temporară, apoi definitivă, a jocului.
Comisia de Disciplină a LPF a decis:
-         clubul Petrolul va juca 6 etape fără spectatori şi va fi amendat cu 60.000 lei;
-         rezultatul se stabileşte Petrolul – Steaua 0-3;
      -    jucătorii Martinovic şi Stanca sunt scoşi din cauză şi nu sunt sancţionaţi, apreciindu-se că au acţionat în scopul prevenirii incidentelor şi pentru a-şi apăra colegii.

2 comentarii:

  1. asta e nesimtire curata.pai jegurile alea de martinovici si stanca ar trebui sa mearga la puscarie la fel ca si baiatul ala.dar e vorba de steaua....RESPECT FRANCEZUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. DIN CAUZA IDIOTULUI CARE A INTRAT PE TEREN ,NU MAI PUTEM INTRA LA MECIURI PE STADION,IAR FAPTUL CA A PRIMIT CE MERITA POATE DESCURAJEAZA UN ALT IDIOT SA FACA LA FEL.

    RăspundețiȘtergere