sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Florin Toader, cel mai "rău" jucător al oaspeţilor

Brebenii au jucat în faţa liderului cu foarte multă determinare. Poate chiar mai multă decât în toate celelalte meciuri. Culmea, cel mai "rău" dintre jucătorii oaspeţilor a fost chiar ultimul plecat pe traseul Unirea - AFC Brebu, Florin Toader.
Acesta a rămas în teren până la final doar graţie indulgenţei nejustificat de generoase a arbitrului Valentin Marinică.
Pe întreaga durată a meciului, Toader a fost cel mai agresiv contestatar al deciziilor arbitrilor şi primul care a încercat să provoace incidente.
A scuipat, a înjurat, a provocat, a avut o atitudine extrem de agresivă pentru un joc de fotbal, iar pe final a început să se ia la înjurături şi cu spectatorii.
Şi până la urmă poate nu ar fi fost nimic rău în "tactica" jucătorilor de la Brebu, dar rămâne o întrebare a preşedintelui "Mara" Ciobotaru: "Atâţia ani cât a jucat la noi, nu l-am văzut pe Toader să facă atâtea alunecări câte a făcut astăzi împotriva noastră. Dacă Brebu ar juca la fel toate meciurile, poate era altceva, iar dacă Toader juca aşa cât a fost la noi, poate nu pleca!" E ceva tâlc în spusele lui "Mara".

11 comentarii:

  1. bravo florea asa te vrem la brebu!bravo tie ai dat dovada de profesionalism!

    RăspundețiȘtergere
  2. urat din partea lui pt injuraturile din teren,sa nu uite ca sunt colegii lui.in rest felicitari pt rautatea lui...

    RăspundețiȘtergere
  3. cand joci cu BREBU ,BANESTI SAU MANECIU ..sa te astepti la circ scandal si .....ffff putin fotbal ...asa fotbalisti ..asa terenuri ....asa spectatori ...fotbalisti .vorba vine ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana acum a fost bun si acum la imprumutat.daca a adus numai mercenari sa joace fotbal.vedem la iarna daca mai raman toti.astia nu sunt fotbalisti SUNT,,MERCENARI".Bravo Florea leai aratat ca esti fotbalist

    RăspundețiȘtergere
  5. apropoo de Maneciu anonim 20.17,daca tu zici ca te astepti de la ei numai la circ......s-ar putea sa ai parte numai de" circ" cit de curind deoarece numai banii nu pot vorbii intotdeauna,exista un D-zeu....si fiindca venii vorba ,ai enumerat fara voia ta banuiesc,cind ai spus Brebu,Banesti,Maneciu unele dintre cele mai bune echipe ale judetului de mult timp fara bani din buget,cinstite si corecte,poate de aceea sunt incrincenate la fotbal pentru ca transpira greu de tot pentru 3-400 de lei pe luna din fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  6. mercenari sunt la brebu,ati adus jucatori care v-au vandut si joaca pt banii,rezultatele spun tot.

    RăspundețiȘtergere
  7. in ultimul comentariu chiar ai spus un adevar care pe multi doare acest lucru bv !

    RăspundețiȘtergere
  8. la Unirea sunt Mercenari.sa vedem la iarna daca vine alti cu banii,va lasa cu buza umflata.Cine a vandut meciurile la Brebu au fost dati afara.vedeti in iarna cati o sa plece.deja se stie unde.aveti noroc ca va dat primari banii anul acesta ca in rest ati fost varza.sa vedem pana cand o sa va dea.

    RăspundețiȘtergere
  9. alin vane...frustratilor va ofticati ca e unirea pe primul loc.

    RăspundețiȘtergere