sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Două eliminări în tabăra Brebului

Partida Unirea Câmpina - AFC Brebu a fost extrem de încrâncenată şi nu se putea încheia fără eliminări. De altfel, arbitrul Valentin Marinică a acordat 7 cartonaşe galbene, dintre care 5 brebenilor, şi două eliminări, ambele în dreptul oaspeţilor.
Nu voi comenta aici maniera de arbitraj, ci mă voi referi doar la cele două eliminări.
În minutul 75, Bica a scăpat singur spre poarta adversă, a fost oprit prin fault de jucătorul Drăgan, care imediat după ce Bica a căzut l-a călcat în mod intenţionat pe mână. S-a creat un meleu, jucătorii Unirii reproşându-i brebeanului vehement gestul total nesportiv. În cele din urmă, asistentul Laurenţiu Dragu i-a spus arbitrului Marinică ce s-a întâmplat, iar acesta a decis eliminarea lui Drăgan.
A doua eliminare s-a produs în al doilea minut de prelungiri al jocului. M. Radu, care putea fi uşor eliminat încă din minutul 22, a căzut după un duel cu A. Stoica şi pentru că arbitrul Marinică a făcut semn ca jocul să continue, s-a ridicat rapid şi a scuipat în direcţia arbitrului, fiind imediat eliminat!
Nervii brebenilor nu s-a potolit nici după fluierul final, atunci când al doilea jucător eliminat - "uitat" pe banca de rezerve - şi mai mulţi jucători de rezervă ai oaspeţilor, l-au alergat pur şi simplu pe asistentul Laurenţiu Dragu, căruia i-au reproşat prima eliminare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu