duminică, 6 noiembrie 2011

CSM Câmpina – Petrolul II Ploieşti 7-1

Marcatori: Ilioiu 23, Negreanu 29, Zăpodean 52, G. Radu 59, Vintilă 67, Stroe 73, 90+2 – Iordache 90+1.
CSM Câmpina: Boşilcă – G. Radu, Gânju (cpt), Safta – A. Burchi, Stroe, Budileanu, Ilioiu (52 Dârstaru), Zăpodean (52 Negoiasă) – Negreanu (61 Vintilă), M. Mihai (56 Hromei). Rezerve neutilizate: Lepădatu – Bej, Grigoraş. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Petrolul II: Marinică – Tănase, Dumitrache, Barbu, Buşu – Anton (56 Chivu), N. Popescu (cpt), Vâlcu (52 Jipa), Petculescu (65 Neagu) – Iordache, A. Ilie (46 A. Tudor). Rezerve neutilizate: Zendeli – I. Ştefan, Anghel. Antrenori: Adrian Toader (principal), Petre Butufei (secund).
Cartonaşe galbene: Dârstaru 64, Budileanu 90+1.
Arbitri: Alin Gheorghe – Cristian Gyorgy, Andreea Popa (Ploieşti).
Observator: Silviu Pantilimonescu (Ploieşti).
Întâlnirea cu „satelitul” Petrolului a prilejuit CSM-ului un adevărat galop de sănătate, elevii lui Burchi înscriind de nu mai puţin de 7 ori şi nu ar fi primit nici un gol dacă nu ar fi fost gafa incredibilă a arbitrului Alin Gheorghe.
Începutul a fost unul ceva mai echilibrat, câmpinenii dezlănţuindu-se odată cu reuşita lui Ilioiu, din minutul 23. Ploieştenii au contat prea puţin în atac, incursiunile lor fiind destul de rare şi fără substanţă. De altfel, „satelitul” Petrolului s-a prezentat pe „Poiana” ca o adevărată echipă de juniori, având prospeţime fizică, dar lipsindu-le plusul de tehnicitate la care se aşteptau unii şi, mai ales, experienţa în a specula momentele mai puţin bune ale CSM-ului. În dreptul oaspeţilor am mai consemnat şi o bară, prin N. Popescu, în minutul 85.
Un meci fără istoric, în care CSM-ul şi-a rotunjit golaverajul.
Filmul golurilor

4 comentarii:

  1. vem echipa ,avem valoare ,csm este echipa nr 1 . haicsm .........tibias

    RăspundețiȘtergere
  2. tibias cine e pe primu loc?nu imi aduc aminte....:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. csm ecipa nr 1,castiga numai pe teren si nu in culise ca altii precum muinirea campina care daca nu poate cumpara arbitrii , cumpara jucatorii adversi . candnu va mai fii pdl -ul la putere vor fi 0/

    tibias

    RăspundețiȘtergere
  4. tibias da tot nu ai spus cine e pe primu loc,da csm e echipa cea mai tare dc nu a castigat meciu direct?si nu vb de aranjamente,meciu cu draganesti,jucatoru de la brebu cumparat,etc.cine e pe primu loc??????

    RăspundețiȘtergere