duminică, 6 noiembrie 2011

Alin Gheorghe, gafă incredibilă!

În primul minut suplimentar al celei de-a doua reprize a partidei CSM Câmpina – Petrolul II Ploieşti, arbitrul Alin Gheorghe a reuşit s-o „comită”. La o fază care nu anunţa nimic deosebit,
portarul CSM-ului, Boşilcă, a plonjat la picioarele unui atacant ploieştean rămânând cu mingea în braţe, dar s-a auzit fluierul arbitrului. Toată lumea s-a oprit uluită, neînţelegând de ce arbitrul îndreaptă mâna spre mijlocul suprafeţei de pedeapsă a câmpinenilor: penalty! Ploieştenii erau la fel de miraţi ca şi câmpineni,
aceştia din urmă cerându-i socoteală arbitrului pentru decizia sa. Portarul Boşilcă îi arăta mingea, nimic, Alin Gherghe era de neînduplecat: penalty! De ce a luat această decizie? Doar o cotă foarte bună la pariuri ar fi putut fi o explicaţie. Dar nu este cazul... Atunci? Alegeţi voi între prostie şi rea-voinţă! După cum a arbitrat restul partidei, eu nu aş alege reaua-voinţă...

Un comentariu:

  1. Poate a incercat sa ii lase pe ploiesteni sa dea si ei golul de onoare!

    RăspundețiȘtergere