marți, 1 noiembrie 2011

CS Ceptura – CS Băneşti 2-1

Partida de la Ceptura a fost una de luptă, destul de aspră, cu multe greşeli de arbitraj. În prima repriză, după ce Iancu a avut o mare ocazie în situaţie de singur cu portarul, gazdele au avut nevoie de un singur minut pentru a înscrie de două ori. În minutul 31, Loga a speculat o greşeală în flancul stâng al defensivei băneştene, acolo unde s-a pierdut foarte uşor o minge, pentru ca, în minutul imediat următor, Pura să profite de indecizia portarului Veselu şi să dubleze avantajul gazdelor.
Repriza secundă a continuat cam pe aceleaşi coordonate. A intervenit eliminarea lui Creţu (pentru două „galbene”) şi – paradoxal – atacurile trupei lui Opatchi (foto) au devenit şi mai periculoase,
la unul dintre acestea, în minutul 86, Ene punctând şi aducând speranţa în tabăra oaspeţilor. Şi aceştia puteau obţine chiar o remiză, pe care ar fi meritat-o, dar Niţu şi B. Sandu au ratat incredibil în minutele de prelungire ale partidei.
CS Băneşti a jucat la Ceptura cu Veselu – Creţu, Gorgan, Cristache, Niţu – Dincă, Lungu, Albu, Iancu – Filote, Ene. Au mai jucat: Burlacu şi B. Sandu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu