duminică, 11 septembrie 2011

Oaspeţii au fost supăraţi pe asistentul Cristina Popescu

Şcoala prahoveană de arbitraj este recunoscută inclusiv în latura sa feminină, judeţul nostru dând primul arbitru FIFA femeie din România – ploieşteanca Maria Pătraşcu. De atunci, multe alte prahovence au încercat să-i calce pe urme. Una dintre aceste urmaşe se doreşte a fi Cristina Popescu, propulsată – poate prea devreme, chiar şi pentru ea – în lotul Ligii lu’ Lică.
Dincolo de plasamentul şi gestică deficitare în multe momente ale jocului, dincolo de neimplicarea sa totală în interiorul terenului, Cristina Popescu a reuşit să-i supere foarte rău pe oaspeţi.
În minutul 87,  având superioritate numerică după eliminarea lui Olteanu din minutul 72, oaspeţii au protestat îndelung reclamând un ofsaid la coautorul golului câmpinenilor. În tribună, părerile au fost împărţite: de la ofsaid clar, de curtea şcolii, până la nici vorbă de ofsaid! Dar poate nu acest lucru ar fi foarte important, după părerea mea, ci faptul că atitudinea asistentului, dar mai ales a arbitrului, practic, a încurajat protestele. Oficialii de pe banca oaspeţilor au sărit ca arşi, au intrat pe teren, unul dintr ei ajungând până aproape de arbitru, în vreme ce un altul făcea gesturi de retragere a echipei de pe teren. În cele din urmă, oficialul respectiv a fost trimis în tribună, dar mai eficient l-a potolit antrenorul-jucător al CSM-ului Ion Burchi.
Poate la acest nivel este normal ca arbitri să mai greşească, dar un hâtru din tribună a tras concluzia: „N-are fata nici o vină, proşti sunt ăia care au trimis-o aici!”

9 comentarii:

  1. nu este nepoata lu baltateanu/ oricum nu are nici o treaba cu sportul asta da asa se fac arbitrii la noi din cauza asta ies discutii ,eu unul as propune ca arbitrii care se fac sa fi jucat cel putin la juniorii republicani vreodata ,ma uit la arbitrii astia de la copii nu au nici o treaba nici sa alerge nu stiu sunt varza cine ii selecteaza

    RăspundețiȘtergere
  2. esti un nesimtit ca nu dai comentariul le dai pe care vrei tu numai pe cele cu unirea si csm tii cu panaramele astea de arbitrii cred ca si tu ai fost la fel ,te deranjeaza ca spunem adevarul despre arbitraj dar asta e adevarul

    RăspundețiȘtergere
  3. nu inteleg la ce te referi, iar limbajul tau este... primitiv. toate comentariile la acest post au fost publicate. imi cer scuze ca nu le pot publica instantaneu... cat despre ce arbitru am fost eu, vezi-ti de treaba ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. atatea comentarii aiurea ,oricum la orice meci de la campina arbitrii sunt criticati,nu este nepoata la nimeni fata asta alearga foarte bine fata de este in arbitajul prahovean la fete ma refer veniti cu aberatii , are arbitrajul in fata , poate ca alearga bine are fizic .

    RăspundețiȘtergere
  5. daca alearga bine sa se duca la atletism :)
    daca arata bine sa se duca la concursuri de miss :)

    pentru arbitraj mai are nevoie si de alte calitati,dar sa nu fim rautaciosi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am vazut-o la mai multe meciuri si a fost foarte curajoasa si decizii foarte precise , am ramas mirat de ce a-ti scris , da asa este are fizic fata de toate fetele care m-au arbitrat de la prahova si alearga , din sursele mele a fost prima care a intrat la liga lu lica cu nota mare si la testul fizic a batut baietii , parera mea este ca o sa ajunga mai sus

    RăspundețiȘtergere
  7. ce o criticati atat? a gresit ,dar pe edi crangasu cine il mai critica ?ca baiatul ala nu are nico legatura cu asta pilele la dus mai sus nu aveti ce sa scrieti decat de copilul asta ,sa o dezcurajati atat ,mai ales ca a fost in favoarea voastra,dar eu cred ca aveti ce aveti cu conducerea nu fata,apropo mi-a arbitrat juniorii la centru adus partida nemaipomenit .se mai intampla sa si gresim .PRAHOVA TOMSANI

    RăspundețiȘtergere
  8. nu se compara cu nici una din restu fetelor care sunt la ajf, este aia slaba rau si un par in cap ,aia mica si indesata ,iar alea doua zici ca sunt barbatii ,vai de ele .DEaconule te faci de ras daca le duci la Bucuresti .ca sunt vai de capul lor .

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru anonimu'de la 15.10 : se vede ca esti generatia "facebook"...esti "praf"la lb.romana :(

    RăspundețiȘtergere