marți, 27 septembrie 2011

Tudor, supervizat la Salzburg de trei observatori

V-am informat că joi, 29 septembrie, de la ora 22.05, la Salzburg, Alexandru Tudor va conduce partida Red Bull Salzburg – Slovan Bratislava, contând pentru grupele Europa League. Tudor va fi ajutat la Salzburg de asistenţii Cristian Nica (Ploieşti), Aurel Oniţă (Constanţa),
arbitrii adiţionali Marius Avram (Bucureşti) şi Ovidiu Haţegan (Arad), precum şi de arbitrul de rezervă Radu Petrescu (Bucureşti).
UEFA a stabilit trei observatori pentru acest joc. De organizare se va ocupa italianul Michele Uva, iar pentru arbitraj UEFA l-a trimis la Salzburg pe israelianul Amit Klein, englezul Adrian Titcombe îndeplinind rolul unui supervizor.
Amit Klein (foto stânga) este fiul mult mai celebrului fost arbitru Abraham Klein, cu care Rainea a arbitrat la ediţiile din 1978 şi 1982 ale Cupei Mondiale.
Klein Jr. S-a născut pe 18 iunie 1962 şi a fost pe lista FIFA între anii 1995 şi 1997, fără a avea un palmares remarcabil.
Adrian Titcombe (foto dreapta) este un apreciat oficial UEFA şi am folosit „apreciat” având în vedere delegările sale. De altfel, printre altele, Titcombe a fost delegat UEFA la singurul meci al lui Tudor în grupele Champions League, CF Barcelona – FC Basel, din noiembrie 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu