duminică, 25 septembrie 2011

Brigadă spaniolă pentru Oţelul – Benfica

UEFA a anunţat astăzi că partida Oţelul Galaţi – Benfica Lisabona, din cadrul etapei a doua a grupelor Champions League, va fi arbitrată de o brigadă din Spania, condusă de David Fernandez Borbalan.
Partida va avea loc marţi, 27 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, din Bucureşti.
Spaniolul David Fernandez Borbalan (foto) s-a născut pe 30 mai 1973, locuieşte la Almeria şi se află din anul 2010 pe lista FIFA. În campionatul spaniol arbitrează din anul 2004. Nu a mai condus nici un meci internaţional în România şi nici în care să fi fost implicată vreuna dintre cee două echipe. Ultimul său meci internaţional a fost FC Sion – Celtic Glasgow 3-1, în play-off-ul Europa League. A fost arbitru de rezervă la finala Europa League din acest an, de la Dublin, FC Porto – Sporting Braga, iar în prima etapă a actualei ediţii a grupelor Champions League a fost arbitru adiţional la jocul APOEL Nicosia – Zenit St. Petersburg.
Borbalan va fi ajutat la Bucureşti de asistenţii Raul Cabanero Martinez, Roberto Diaz Perez el Plomar, adiţionalii Cesar Muniz Fernandez, Alfonso Alvarez Izquierdo şi rezerva Miguel Angel Perez Lasa.
Observatori au fost desemnaţi belgienii Michel Piraux - pentru arbitraj, şi Jean Francois Crucke - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu