joi, 30 septembrie 2010

Dan Richită arbitrează derby-ul CSM Câmpina - CS Băneşti II

Partida derby a seriei Vest a Ligii B Prahova, dintre CSM Câmpina şi CS Băneşti II va fi arbitrată de Dan Richită (foto), din Boldeşti, care va fi asistat de Georgian Radu şi Cristina Maniţiu, observator fiind delegat Decu Crângaşu. Partida are loc duminică, de la ora 11.00, pe stadionul "Poiana".

7 comentarii:

  1. de ce a trebuit sa mai fie delegata o brigada de arbitrii la meciul asta? doar se stie castigatoarea de multa vreme......

    RăspundețiȘtergere
  2. pt nr1ph esti cumva clarvazator??daca da zimi si mie rezultatele meciurilor din liga 1 sa pun si eu la pariuri,fac si eu un ban cinstit!

    RăspundețiȘtergere
  3. prietene se pare ca esti in legatura cu fenomenul. meciul asta este aranjat prin birouri de cel putin o saptamana. cand le faceti pe dos de ce nu aveti puterea sa si recunoasteti? lipsa de caracter!

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru acelasi nr1ph,atunci de ce nu ai spus acelasi lucru campionatul trecut la meciul cs banesti2-csm campina 1-3???am si eu putina legatura cu fotbalul prahovean decat de vre-o 10 ani,stiu cam cu se manaca treaba in fotbalul prahovean,la fel de bine cum stiu toate dedesupturile acestui campionat la fel de mult cum iti si cunosc colegii tai arbitri.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce te legi de rezultatul trecut? daca spui ca sti asa de bine dedesubturile respective inseamna ca stii si cate treninguri a primit cs banesti 2 pt rezultatul respectiv. iar maine bate tot csm-ul daca nu te-ai prins. ma bucur ca ne cunosti pe noi arbitrii si frumos ar fi sa ajungem sa ne si respectam inre noi.... arbitrii versus fotbalisti....daca mai vrei si alte detalii despre blaturile prahovene putem sa mai discutam dar am ajunge la nume si detalii si nu ne mai accepta alexandru neculai pe mosia lui cu asa ceva.....

    RăspundețiȘtergere
  6. pt nr1ph - e destul de complicat sa-ti raspuns la insinuari daca tu nu ai inteles pana acum care este regula... Daca iti convine aceasta regula bine, daca nu... te invit pe "mosia" cui ti-ar permite asa ceva! Daca ai nume, prenume, meciuri trucate, blaturi si dovezi - esti binevenit si chiar apreciat, daca vrei doar sa versi o latrina cu dejectii aici, ai gresit... "mosia"!

    RăspundețiȘtergere
  7. pt acelasi nr1ph-intotdeauna am respectat arbitri si greselile lor pentru ca sunt omenesti la fel cum am impus colegilor cand am jucat fotbal,spiritul de fair-play,si eu am fost arbitru,nu in prahova in Bucuresti,am avut aceeasi pasiune ca si voi si anume arbitrajul dar serviciul m-a obligat sa renunt la aceasta frumoasa si ingrata activitate.Si cum iti spuneam accept greselile arbitrilor atat timp cat nu sunt intentionate.Legat de meciul trecut vad ca esti in tema,poate ar fi trebuit sa spui acest lucru atunci,nu acum in campinatul urmator.Cat despre tine am auzit lucruri frumoase si mai si arbitrat si mi-ai placut ca maniera de arbitraj,nu stiu ce te supara acum de incepi sa ataci acum echipele.Cat despre arbitraj vreau sa iti spun ca la cum se promoveaza acum....de fapt la fel ca si inainte ar fi trebuit si impresari pt arbitri,si la chestia asta m-as fi bagat si eu,tocmai am remarcat la cateva meciuri un arbitru tanar din Campina,nu vreau sa ii dau numele sa nu si-o ia in cap dar bag mana in foc ca in cativa ani il voi vedea foarte sus,inca odata iti spun ca mi-ai placut ca arbitru dar pacat ca ti-a cam trecut vremea,cat despre posesorul acestui blog vad ca l-ai cam deranjat,nu il cunosc dar cam are dreptate.;) numai bine

    RăspundețiȘtergere