miercuri, 29 iulie 2009

Sponsor nou la Unirea Câmpina

În cantonamentul centralizat de la hotelul de la Casa Tineretului al formaţiei Unirea Câmpina, ieri, a fost prezentat noul sponsor principal al echipei. Este vorba de Dan Enescu (foto medalion), patronul firmei locale Romgrup, care alături de Mărgărit Ciobotaru şi Bogdan Mănescu vor susţine din punct de vedere financiar activitatea sportivă a clubului Unirea Câmpina.
În faţa întregului lot de jucători aflat în cantonament, sponsorii clubului le-au vorbit jucătorilor şi conducerii tehnice despre eforturile financiare pe care le fac pentru a asigura condiţii de performanţă formaţiei fanion a acestui moment în fotbalul câmpinean.
Dan Enescu s-a declarat un iubitor al fotbalului - din postura de spectator, până acum, iar de-acum şi din postura de finanţator. Le-a mărturisit jucătorilor lui Pălănceanu şi Corcodel că i-a văzut în mai multe meciuri şi că a fost încântat de jocul lor. "Am decis să vă sprijin din punct de vedere financiar, dar cu o condiţie - eu îmi doresc o clasare în primele trei locuri ale clasamentului"!

Un comentariu:

  1. Daca e om serios si daca si echipa va fi performanta, poate visa si la C, ca stadion exista!

    RăspundețiȘtergere