sâmbătă, 18 iulie 2009

Alexandru Deaconu arbitrează în Muntenegru

În cadrul manşei secunde a turului al doilea preliminar al Champions League, Alexandru Deaconu (foto) va conduce partida FK Mogren - FC Copenhaga. În tur, danezii au câştigat cu scorul de 6-0, iar în partida retur de la Podgorica, din Muntenegru, Deaconu va fi asistat de Eduard Dumitrescu, din Piteşti, Aurel Oniţă, din Constanţa, în vreme ce bucureşteanul Marius Avram va fi arbitru de rezervă.
Prestaţia lor va fi supervizată de observatorul de joc William Mcdougall, din Scoţia, şi de observatorul de arbitri Suheil Daood, din Israel. Acesta din urmă a fost la rândul său arbitru internaţional, oficiind şi în România, la partida Universitatea Craiova - Spartak Trnava, scor 2-1, din ediţia 1996 a Cupei UEFA Intertoto. În prezent, Suheil Daood este manager regional în cadrul Comisiei de Arbitri din Federaţia Israeliană de Fotbal.
Alexandru Deaconu are 37 de ani şi se află din anul 2005 pe lista FIFA, ultimul meci internaţional condus de bucureştean fiind partida din preliminariile Campionatului Mondial, dintre Malta şi Albania, scor 0-0, care a avut loc pe data de 11 februarie 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu