marți, 21 iulie 2009

Comunicat CJA Prahova

Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat, ieri, pe site-ul său, lista cu arbitri şi arbitri asistenţi la care a renunţat ca urmare a restructurării loturilor, la nivelul ligilor 2 şi 3, pentru ediţia de campionat 2009-2010. Printre cei 92 de cavaleri ai fluierului se află, din păcate, şi 5 prahoveni, componenţi ai Ligii a 3-a, arbitrul Mihai Dogaru şi arbitri asistenţi: Emil Bozieru, Mădălin Iancu, Cristian Lefter şi Emil Pascu.
Comisia Judeţeană de Arbitri le mulţumeşte celor cinci pentru întreaga activitate depusă la nivel naţional, ca reprezentanţi ai Prahovei, şi îşi exprimă speranţa că aceştia îşi vor folosi experienţa acumulată în campionatul judeţean, ca arbitri sau observatori, alăturându-se CJA în activitatea de descoperire şi formare de noi cavaleri ai fluierului.
Preşedintele CJA, Cristian Nica, consideră că lovitura primită de Prahova prin renunţarea la cei cinci este una extrem de grea, dar trebuie să privim înainte cu speranţa că aceştia vor fi înlocuiţi rapid de câţiva dintre cei peste 100 de tineri cu vârsta sub 22 de ani pe care Colegiul Judeţean îi are în momentul de faţă. Din acest punct de vedere CJA stă foarte bine având unul dintre cele mai tinere loturi de arbitri din ţară şi totodată perspectiva că arbitrajul prahovean este pe drumul cel bun.
Vârsta celor cinci arbitri: Mihai Dogaru (Ploieşti) - 34 ani; Emil Bozieru (Băicoi) – 34 ani; Mădălin Iancu (Ploieşti) – 31 ani; Cristian Lefter (Urlaţi) – 35 ani; Emil Pascu (Măgureni) – 32 ani.
În altă ordine de idei, în cursul acestei luni, CJA Prahova a desemnat 3 arbitri de perspectivă, din lotul judeţean, care urmează a fi monitorizaţi de către CCA în vederea promovării în lotul Ligii a 3-a. Aceştia sunt: Andrei Moroiţă (arbitru, Ploieşti, 23 ani), Mihai Amorăriţei (foto) (arbitru, Câmpina, 22 ani) şi Ionel Gheonea (arbitru asistent, Urlaţi, 22 ani).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu