luni, 27 iulie 2009

Chiţu nu mai este în Comitetul Executiv al FRF!

Dan Ştefan Chiţu, preşedintele formaţiei Tricolorul Breaza, nu mai este reprezentantul echipelor din liga secundă în Comitetul Executiv al FRF. În urma alegerilor de astăzi, s-a stabilit ca locul acestui să fie luat de Florian Walter, finanţatorul formaţiei Universitatea Cluj Napoca. Walter (foto) a venit în această vară la Universitatea Cluj, echipa la care deţine 51 % din acţiuni. În cariera sa, Walter a făcut parte şi din corpul acţionarilor de la Dinamo echipa la care a renunţat însă în urmă cu ceva vreme.
Chiţu a renunţat la candidatura sa în ultimul moment, declarând că va candida la viitoarele alegeri, atunci când va fi vorba d eun mandat întreg de doi ani şi nu aşa cum este acum un mandat de numai şapte luni. În aceeaşi situaţia s-a aflat şi Constantin Anghelache, fostul reprezentant al Ligii a III-a în Comitetul Executiv al FRF. Acum, în CE, al treilea eşalon va fi reprezentat de Marian Rusen (Juventus Bucureşti) şi Ştefan Stanca (ACS Berceni).

2 comentarii:

  1. Dumnezeu e sus si vede! Sa mai stea pe acasa groparul fotbalului campinean, nu una-doua in jeturile FRF, cu echipa nationala! Smecheria n-a tinut, cu sefia de la Breaza! Bine ar fi sa nu mearga nici cu dl prof. univ. tot de la Breaza, dar translatat la vrajeala la Filipesti, ca sa ramana in C.Ex. al FRF!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ai ma cu chitu..nu vezi..cat a fost el am avut fotbal..k a fost el controversat ..meru va fi..da barem aveam fotbal..acuma ce avem..unirea campina..o echipa patronata de...vai mama lui..k sufera de el..si fotbal de duzina..asa..k mai lasal tu pe chitu..k nu a fost draqu chiar asa negru!!!

    RăspundețiȘtergere