luni, 2 martie 2009

Meciurile zilei de marţi

Profitând de faptul că la acest mijloc de săptămână nu se desfăşoară partide în cupele europene, mai multe federaţii au programat fie diverse faze ale cupelor naţionale, fie etape intermediare ale campionatelor lor. Marţi au loc câteva meciuri interesante.
ora 19.00, Cupa Franţei, Guingamp - Le Mans
Partida este programată în cadrul Cupei Franţei. Chiar dacă nu se confruntă două dintre echipele de top din "Hexagon", partida va putea fi urmărită în transmiunea directă a postului sport1. Aşa că ar putea fi urmărită de microbişti, chiar dacă nu sunt condiţii ideale de joc la Guingamp. Se prognozează o temperatură de 5 grade şi sunt condiţii de ploaie.
ora 21.30, campionatul Austriei, Sturm Graz - Austria Viena
Etapa intermediară din campionatul Austriei are un cap de afiş în întâlnirea de la Graz, acolo unde se întâlnesc ocupantele locurilor 3 şi 4 din clasamentul al zi. Şi la Graz sunt condiţii de ploaie şi o temperatură de numai 4 grade.
ora 21.30, Cupa Germaniei, FC Mainz - Schalke '04 Gelsenkirchen
Şi Cupa Germaniei are programate meciuri în cadrul sferturilor de finală. În partida de la Mainz, oaspeţii din Gelsenkirchen pare a avea prima şansă, dar meciurile din cupă au întotdeauna un caracter aparte. Partida va fi condusă de dr. Felix Brych, un arbitru de 34 de ani, care de anul acesta se află pe lista arbitrilor internaţionali. La Mainz se anunţă o vreme bună pentru fotbal, cu cer senin şi o temperatură de 4 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu