vineri, 20 martie 2009

Meciuri interesante în acest week-end

VfB Stuttgart - Hertha Berlin, sâmbătă, ora 16.30
La Stuttgart vine liderul din Bundesliga, astfel încât sunt toate premizele pentru un joc bun, un adevărat spectacol. Probabil că va fi o partidă la care se va uita şi selecţionerul Victor Piţurcă, mai ales după ce l-a luat în vizor pe Maximilian Nicu pentru convocări la echipa naţională. De partea cealaltă, gazdele din Stuttgart sunt în cărţi pentru cupele europene. Partida va fi arbitrată de Thorsten Kinhofer, un arbitru de 41 de ani, care se află din anul 2006 pe lista FIFA. La Stuttgart, la ora jocului, se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 11 grade.
Borussia Dortmund - Werder Bremen, sâmbătă, ora 16.30
Chiar dacă este o partidă de ijlocul clasamentului, între locurile 9 şi 10, totuşi, la Dortmund vine una dintre puţinele echipe germane rămase în cupele europene, chiar în faza sferturilor de finală. Partida va fi arbitrată de Knut Kircher, un arbitru de 40 de ani, aflat din anul 2004 pe lista FIFA. La Dortmund, sâmbătă după-amiază, se anunţă un cer senin şi o temperatură de 8 grade.
Tottenham Hotspur - Chelsea, sâmbătă, ora 17.00
Un veritabil derby al capitalei britanice, chiar dacă se întâlnesc doar locurile 11 şi 2. Va fi un meci extrem de interesant, mai ales că oaspeţii vin din postura unei echipe calificate în sferturile de finală ale Champions League, acolo unde va întâlni un alt nume sonor al fotbalului britanic, Liverpool. De partea cealaltă, gazdele de la Tottenham Hotspur vin după un sezon bun, în care au avut un parcurs peste aşteptări în Cupa UEFA. La ora jocului, la Londra se anunţă un cer senin şi o temperatură de 15 grade.
Newcastle United - Arsenal Londra, sâmbătă, ora 19.30
Pare o întâlnire disproporţionată între locurile 16 şi 4, dar Newcastle United, în ciuda locului ocupat este o nucă tare pentru orice formaţie, cu atât mai mult cu cât evoluează în faţa propriilor suporteri. În schimb, trupa lui Arsene Wenger are prima şansă, nu numai parcursul din Champions League, dar şi cel din Premier League, asigurând formaţiei londoneze un uşor avantaj. La Newcastle, la ora jocului, se preconizează condiţii ideale pentru fotbal - cer senin şi o temperatură de 11 grade.
AS Roma - Juventus Torino, sâmbătă, ora 21.30
Pe "Olimpico" din Roma - stadionul care va găzdui finala Champions League din acest an - vine "Bătrâna Doamnă" - Juventus Torino. Se anunţă a fi meciul săptămânii în Serie A, nu numai pentru că se întâlnesc ocupantele locurilor 6 şi 2, ambele ducând spre Europa, dar şi pentru că rivalitatea dintre cele două echipe este binecunoscută. Partida va fi arbitrată de Gianluca Rocchi, un arbitru de 36 de ani, aflat pe lista FIFA de la începutul anului trecut. La Ro ma se anunţă un cer noros, cu vânt puternic şi o temperatură de 6 grade.
Napoli - AC Milan, duminică, ora 21.30
Chiar dacă a fost eliminată din Europa, formaţia patronată de premierul Silvio Berlusconi rămâne una dintre cele mai dificile formaţii. Se anunţă un posibil mare meci, trupa lui Ancelotti venind în oraşul şi pe stadionul pe care Maradona a cunoscut gloria europeană. În plus, atmosfera tifosilor napoletani va crea ambianţa perfectă pentru un adevărat spectacol sportiv. Partida de la Napoli va fi arbitrată de Andrea De Marco, un arbitru de 36 de ani, aflat pe lista FIFA din anul 2007, cel care este delegat ca rezervă la meciul din preliminariile Mondialelor, dintre România şi Serbia. La Napoli se anunţă un cer noros şi o temperatură de 8 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu