sâmbătă, 1 septembrie 2012

Mai multe competiții sportive din Câmpina nu mai sunt finanțate de Consiliul Local

La ședința Consiliului Local Câmpina de joi, printre altele, s-a aprobat și o rectificare a bugetului local. Ei bine, multe discuții a iscat majorarea cotei bugetare alocate ediției din acest an pentru Serbările Toamnei, mai ales că suplimentarea care a crescut valoarea festivalului la 235.000 lei (adică, 2,35 miliarde lei vechi) provine și de la tăierea finanțărilor mai multor acțiuni sportive.
Astfel, pentru a asigura miliardele necesare Serbărilor Toamnei, Consiliul Local a decis să nu se mai finanțeze următoarele competiții sportive: Memorialul Luca Henegar la atletism, mai multe concursuri de înot, competițiile de șah, precum și Cupa Municipiului Câmpina la fotbal în sală.
O fi bine, o fi rău...?

Un comentariu:

  1. la competitiile de sah , putina lume stie,dar avem un OM foarte tare in top 3 din romania la categoria seniori : se numeste FLORIN BOHALTEA . AR PUTEA AJUNGE CAMPION EUROPEAN ,dar nu are bani bani pentru competitiile externe . il mai sponsoriza dl guran , dar prea putin . pacat daca se ia bani de la competitiile sportive pentru un balci de doi lei. SPORTUL INSEAMNA VIATA . TYBYAS





































    RăspundețiȘtergere