sâmbătă, 8 septembrie 2012

CJA Prahova îşi bate joc de delegările la juniori

Nu mă aşteptam din partea Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova, condusă de Marian Deaconu, să existe o asemenea bătaie de joc la nivelul anunţării delegărilor pentru meciurile de juniori. După ce că majoritatea echipelor îşi trimit formaţiile de juniori pe toate cocalurile, doar pentru a bifa prezenţa în competiţie, este deranjant şi dezamăgitor că şi din partea Comisiei Judeţene de Arbitri există aceeaşi lipsă de preocupare - ca să nu spun nesimţire - faţă de meciurile de juniori.
Aş fi vrut să merg astăzi la un meci de juniori. Din două motive. Pe de o parte, pentru a populariza şi meciurile de juniori, tehnicienii lor, dar şi pentru a vedea la lucru tineri arbitri. Am aşteptat în zadar ca site-ul oficial al Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova să-şi actualizeze secţiunea dedicată delegărilor în competiţiile de juniori... Recunosc, că nu ştiu cine ar trebui să se ocupe de acest "detaliu" (nici nu ştiu cât de important), dar Comisia lu' Deaconu trebuie să fie solidară şi cum peştele de la cap se'mpute, mie m-e clar...
Acum, ori responsabilul cu delegările juniorilor sau cu publicarea lor o fi plecat în Turciacu selecţionata de amatori, ori Marian Deaconu o fi stabilit că interesele din jurul acestor meciuri impun o discreţie totală... Jenant! Penibil!
Din păcate, încă un motiv de ruşine pentru comisia care poartă un nume pe care ei îl pângăresc aproape în fiecare săptămână! RUŞINE!

8 comentarii:

  1. E prima data cind pe site-ul AJF Ph.apar si rezultatele de la juniori si credeam ca mergem spre normalitate.Sesizarea care o face admin. e justificata si eu am observat acest lucru.Se pare ca mai sunt destui care nu-i intereseaza normalitatea.Ce e trist e faptul ca unii au rol de informare si interes deloc.La toate astea se mai adauga si interesul unor competitori pentru competitie,vezi cazulechipei de juniori B a Scolii de fotbal Euro-Africa Busteni,antrenor Ovidiu Clinci,care nu s-a prezentat la Draganesti,si nu au avut bunul simt sa anunte acest lucru telefonic macar.O sa zica unii ca se poate intampla,dar cand au mai facut la fel si data trecuta,asta spune multe despre interesul lor si respectul fata de competitie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma numesc Emil Bozieru si sunt responsabil cu delegarile arbitrilor la juniori. Fara sa fac alte comentarii , doresc doar sa precizez urmatoarele:
    -delegarile la juniori se fac joi dupa-amiaza , din considerente strict tehnice( astept finalizarea delegarilor la seniori, eventuale indisponibilitati, de multe ori , cum a fost si in aceasta ultima etapa, echipele cad de acord joi la pranz sa modifice orele de disputare etc.).
    -delegarile la juniori sunt afisate de joi ( joia aceasta au fost afisate de la ora 16.30)pe site-ul frf-ajf.ro.
    -in viitorul foarte apropiat, vom incerca sa afisam pana duminica seara si rezultatele jocurilor.
    Cu respect, astept si accept in continuare critici constructive.





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e o porcarie! La ce mai exista site-ul CJA, daca si delegarile se afla de pe contul AJF?! E cam si cum delegarile la nivel national s-ar fi afisa pe site-ul LPF sau FRF! E o megaprostie! In plus, cine se scuza...
      Si apoi, nu ar fi mai simplu ca persoana care afiseaza delegarile pe contul AJF sa le publice pe site-ul CJA!?!
      Chiar ca e o comisie de... ras!

      Ștergere
  3. mai fratilor cind formati arbitrii astia de la juniori pe ce criterii ii formati -ia-ti vazut cum arbitreaza la grupele de copii .nu cred 'nici sa alerge nu stiu pentru ca sunt arbitrii unii din ei facuti la norma ca sa avem si noi arbitrii prea putini ies arbitrii dintre ei 'invatatii cum sa alerge 'cum sa se manifeste in timpul jocului nu sa se plimbe pe teren 'la un meci din asta de copii un arbitru facea schimbare la echipa oaspete desi mingea era in bratele portarului care se pregatea sa o degajeze 'asta o fi regulamentul la copii nu cred

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un fel aveti dreptate, dar tb sa inteleaga toata lumea ca doar la aceste meciuri incepe sa arbitreze oricine termina scoala de arbitri. sunt firesti greselile, chiar si ca nu stiu sa alerge unii... unde in alta parte vreti sa invete acesti copii sa arbitreze?!

      Ștergere
  4. eu unul i-as intreba daca se uita si ei in afara de ce invata la cursuri la meciuri la televizor sa fure si ei din meseria asta de arbitru ca pina la urma este o meserie si asta si fotbalul este tot o meserie care si asta se invata dar cei mai multi cred ca se multumesc cu putin arbitreaza si ei pe la juniori si dupa aia se lauda ca a fost si el arbitru nu mai este ce a fost odata 'incet incet o sa dispara si fotbalul asta pe plan local eu nu am nimic cu arbitrii in general dar cind vezi cita nesimtire este din partea la cite unii nu stii cum reactionezi ;apropo v-am mai dat un comentariu referitor cu mingiile de fotbal pe care ajf ar trebui sa le mai dea de unde stim noi ca frf-ul nu aloca bani pentru fiecare judet pentru mingii 'de ce nu se dau la inceput de campionat cel putin 3 mingii de echipa cumva saraceste ajf-ul nimeni nu zice nimic toata lumea tace

    RăspundețiȘtergere
  5. stiti ce trebuie facut ;trebuiesc urmariti la meciuri si va spun eu ca trei sferturi dintre ei nu ajung arbitrii mai sus de juniori garantat dar n-are cine sa-i urmareasca ca noi avem observatori cam batrini la liga nu jignesc pe nimeni da asta este adevarul trebuiesc niste schimbari facute da cu cine sa lefaci

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa cum spunea si admin,de aici de la juniori incep viitorii posibili arbitri.Nu trebuie sa fim intransigenti cu ei,pt.un ofsaid sau mai stiu ce decizie gresita.Uitati-va si la juniorii d-vostra care nu reusesc sa loveasca mingea corect.Eu pt.arbitri cei noi am avut mai mereu intelegere si le-am spus unde au gresit in decizii sau nu s-au orientat bine.Unii au fost receptivi(majoritatea),dar mai sunt si unii care nu isi asuma greselile.Cu astia din urma ar fi problema.

    RăspundețiȘtergere