marți, 11 septembrie 2012

Amical: Unirea Câmpina - Unirea Urlați 1-2

Chiar dacă nu a fost Pandurii Tg. Jiu, totuși, Unirea Câmpina a jucat în această după-amiază un joc amical, în fața unei formații care va avea un cuvânt greu de spus în actuala ediție a campionatului județean, Unirea Urlaţi. Antrenorul Unirii Câmpina, Florin Stăncioiu, și-a dorit acest joc amical pentru a da și celorlalți jucători din lot, care nu au bifat nici un minut în victoria de la Șotânga, să joace într-un meci, fie el și amical.
În schimb, au fost menajați Bogdan Șandru și Ionuț Maria, jucători care s-au resimțit în urma unor accidentări mai vechi. De partea cealaltă, la Urlați au plecat o serie dintre jucătorii cu care Unirea a promovat, dar dintre ei doar Filip a fost pe teren. Au lipsit Bărăgan, aflat cu selecționata județeană în Turcia, Cernea, menajat, și Ciobanu, învoit.
Urlățenii s-au impus prin golurile marcate de Furtună (minutul 20) și Iordache (minutul 72), pentru câmpineni punctând Stăncescu, cu trei minute înainte de final.
Unirea Câmpina, antrenori Florin Stăncioiu, Costin Plăvache și Marius Palancianu, a evoluat în următoarea alcătuire: D. Șandru - Oaie, Lungu, Neagu, Dumitru - Băcioiu, A. Stoica, John, Bica - Neacșu, Nichifor. Au mai jucat: Ghețu, Anghelache - Catană, Stanca, Fatai, Dobrinoiu, Ruptureanu, Stăncescu, Dobrescu, Zecheru.

Un comentariu: