duminică, 9 septembrie 2012

Liga C Prahova. CSC Poiana Câmpina - Șoimii Apostolache 2-1

La o oră total nepotrivită pentru o zi de duminică, ora 13.00, CSC Poiana Câmpina a întâlnit la Provița de Sus formația Șoimii Apostolache. De departe a fost meciul cel mai greu pentru echipa pregătită de Cristi Dumitru, oaspeții dovedindu-se o echipă matură din toate punctele de vedere și bine făcută fizic. După un scor alb la pauză, oaspeții au deschis scorul din penalty, poienarii întorcând rezultatul
prin ”dubla” lui Mosor. În plus, ofensiva gazdelor a fost cvasitotală, pe lângă cele două goluri, mai fiind înregistrate alete 5-6 ocazii mari, în două rânduri mingea lovind și stâlpii porții oaspeților.
Antrenorul Cristian Dumitru a trimis în teren pentru CSC Poiana Câmpina pe: Popa - Panac, Mosor, Mireanu, Sim - Achim, Tuțică, Viuleţ, Bârligă - B. Dumitru, Ghindă. Au mai jucat: Aelenei, Manolache, Burduşel, Neagu.

4 comentarii:

  1. Prezentarea celuilalt meci v-a fi postata pe site? Am inteles ca a mai fost un meci la Provita inaintea acestuia....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de partida Vulturii Provita de Sus - AS Mislea, scor 1-2, dar - din pacate - nu am date despre acest joc pentru a le posta pe blog.

      Ștergere
  2. De fapt scorul a fost V.Provita de Sus - AS Mislea 2-4, marcatori pentru oaspeti : Ursu 35' si Nedelcu 10',40',70'.
    As Mislea a jucat in formula: Alin - Bustuc,Popa,Rosca,Vigiu-Ursu,Tuna,Irinel,Ionescu-Neagoe,Nedelcu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lotul de jucatori a fost : Bohiltea - Panac, Mosor, Mireanu, Sim - Achim, Tuțică, Viuleţ, Bârligă - B. Dumitru, Ghindă. Au mai jucat: Aelenei, Manolache, Burduşel, Neagu.

    ceea ce ati scris a fost gresit , Bohiltea nu Popa

    RăspundețiȘtergere