luni, 3 septembrie 2012

Conpet Ploieşti s-a desfiinţat! 10 jucători şi preşedintele Zencenco au bătut palma cu Unirea Câmpina

Chiar dacă a câştigat în prima etapa partida din deplasarea de la Făgăraş, scor 2-1, Conpet Ploieşti a devenit istorie, secţia de fotbal desfiinţându-se odată cu noua gândire a conducătorilor societăţii Conpet, care nu au asigurat finanţarea corespunzătoare pentru o echipă de nivelul Ligii a III-a.
Astăzi, la stadionul "Rafinăriei", 10 jucători de la Conpet Ploieşti şi preşedintele Marius Zencenco s-au aflat în tratative şi negocieri, fiind foarte probabil ca "spionajul" lui Zotic de la FCM Târgovişte la partida Unirea Câmpina - Fortuna Brazi să nu mai aibă nici o valoare. În mare parte lucrurile au fost convenite între cele două părţi, astfel că Unirea are toate şansele să devină una dintre formaţiile puternice ale acestei serii de Liga a III-a.
De altfel, preşedintele clubului Unirea Câmpina, Bogdan Mănescu, ne-a declarat: "Astăzi am avut o discuţie cu mai mulţi jucători de la Conpet, stabilind împreună şi cu conducerea tehnică ce jucători avem nevoie, iar în urma negocierilor au semnat sau urmează s-o facă pentru echipa noastră jucătorii Oaie, Savu, Dobrinoiu, Fatai, Stanca, Stăncescu, Maria, Ruptureanu, A. Ştefan, Ivan, la care se adaugă şi jucătorul Catană, de la Petrolul. De asemenea, am decis să-l cooptăm în staff-ul administrativ şi pe Marius Zencenco. În acelaşi timp, conducerea tehnică a decis că vom renunţa la serviciile unor jucători - Filip, Dobrescu, Cernea şi, probabil, Lambă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu