marți, 1 noiembrie 2011

Două momente tensionate

Fiecare repriză a partidei dintre Unirea şi Vispeşti Blejoi a avut două momente tensionate, în cea de-a doua parte a jocului, meleul creat având nevoie de intervenţia reprezentanţilor firmei de pază.
În prima repriză, în minutul 31, un gest nesportiv al lui Bridinel, care l-a împins cu palma peste faţă pe Neagu, a inflamat spiritele – spectatorii cerând insistent eliminarea agresorului, în vreme ce jucătorii Unirii se stăpâneau cu mare greutate să nu-şi facă singuri dreptate. Bridinel a fost doar avertizat, spre nemulţumirea generală a tribunei.
În repriza secundă, în minutul 66, o dispută între Bărăgan şi Cr. Vlad a degenerat, s-a iscat un meleu, au intervenit şi cei doi arbitri asistenţi, dar lucrurile s-au stins doar după intervenţia reprezentanţilor firmei de pază. S-ar părea că aceştia au fost instruiţi, iar efectul meciului de duminică Petrolul – Steaua s-a văzut, firma care asigură securitatea meciurilor de pe teren propriu ale Unirii fiind... Galant, adică aceeaşi care la Petrolul – Steaua nu ştia că... poate intra pe teren.
Şi apropo de măsurile de ordine, trebuie spus că diriguitorii Unirii au suflat şi în iaurt: la teren au fost prezenţi reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ai Poliţiei Municipale şi ai firmei de pază Galant. De asemenea, galeria oaspeţilor a fost izolată şi... atent supravegheată. Din fericire, nu a fost nici un incident şi meciul s-a încheiat cu bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu