sâmbătă, 5 noiembrie 2011

CS Băneşti – Unirea Urlaţi 1-0

Băneştenii au deschis rapid scorul, prin Filote, şi păreau a avea un meci uşor, mai ales că în prima repriză au dominat clar, ratând cel puţin trei ocazii rarisime – o bară a lui Cristache şi alte două situaţii de singur cu portarul pe care Niţu şi Ene nu le-au putut fructifica. Şi cum se întâmplă adesea în fotbal, repriza secundă oaspeţii au devenit tot mai agresivi în joc, tot mai prezenţi în jumătatea de teren a gazdelor, dar două intervenţii de senzaţie ale lui Veselu, pe finalul jocului, au făcut ca scorul final să rămână 1-0 pentru CS Băneşti.
Antrenorul băneştenilor, Roberto Opatchi (foto), a mizat în jocul cu Unirea Urlaţi pe: Veselu – Gorgan, Basma, Ciocoiu, Niţu – Lungu, Ene, Albu, Iancu – Cristache, Filote. Au mai jucat: Burlacu, Dincă.
La finalul partidei, Roberto Opatchi ne-a declarat:
„Ne-am făcut singuri meciul greu. Am ratat nepermis de mult în prima repriză, pe care a dominat-o clar, iar după pauză s-a văzut lipsa de pregătire fizică şi am fost dominaţi. Au fost două reprize total diferite şi doar intervenţiile de pe finalul jocului ale lui Veselu au menţinut avantajul minim luat în prima repriză”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu