miercuri, 30 noiembrie 2011

Arbitrul Robert Nuţu n-a protestat, e doar... accidentat!

O ştire de pe un site ploieştean, Prahova Business, părea a fi o ştire extrem de interesantă: "Pentru a protesta faţă de ultimele violenţe apărute în peisajul fotbalului local, "revoluţionarul" arbitru Robert Nuţu a apelat la o metodă extremă. Nu s-a prezentat, la finele săptămânii trecute, la meciul la care era delegat!" - a scris sursa citată.
L-am sunat pe Robert Nuţu, care s-a arătat contrariat de interpretarea absenţei sale de la meciul Cetatea Coada Izvorului - Precizia Breaza, unde fusese delegat ca asistent, împreună cu Florin Ionescu şi Adrian Niţă, şi a declarat:
"Nu este deloc adevărat. Se ştie că am protestat în multe rânduri faţă de ceea ce se tot întâmplă în arbitraj, dar de această dată nu a fost vorba de aşa ceva... Pur şi simplu am avut dureri mari la picior, acolo unde am mai avut probleme la şold. Chiar în aceste zile voi merge din nou la medicul Bulata şi voi duce la CJA şi o adeverinţă medicală care să ateste că sunt accidentat".

2 comentarii:

  1. Trebuia sa anunte din timp ajf, pt ca acestia sa delege un alt asistent,dar la durut in sold de meciul in care evolua ocupanta locului 1.(centralul fluiera doar ce vedea in jumatatea in care facea si pe asistentul , in rest Dumnezeu cu mila,RUSINE).
    Asa se explica si scorul de fotbal de sala 6-5.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo robert,cat timp sunt HOTII aia la conducere ajf,nu o sa se termine cu scandalurile niciodata

    RăspundețiȘtergere