miercuri, 27 aprilie 2011

Victorie la scor, dar în... prelungiri

CSM Câmpina - AFC Brebu 4-0 (0-0, 0-0)
Cel mai disputat sfert de finală al fazei judeţene a Cupei României, singurul care a necesitat prelungiri, nu a fost un mare spectacol. În primele 90 de minute ocaziile au fost destul de rare şi nu foarte clare. În prelungiri,
a fost de ajuns un singur gol, marcat în minutul 100 de Tuchilă, pentru ca brebenii să se "taie", iar cellalte trei goluri care au mai venit în poarta lui Stănculescu aproape că nu au mai contat decât pentru statistică. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Negreanu (106 şi 119) şi Budileanu (112, din penalty).
CSM Câmpina: Cosmineanu - Buchi, G. Radu, Gânju, Georgescu - Bej (46 Dârstaru), Budileanu, Ilioiu (67 Tuchilă), Grigoraş (56 Necula) - Motoroiu (62 Hromei), Negreanu. Rezerve: Marinică - Negoiasă, R. Stoica.
AFC Brebu: Stănculescu - Vişan, Savu, Marcu, Durbac - Zeibert, Birligiu, L. Ion, Sora (82 Tărboiu) - Stăncioacă (53 G. Mihai), Şt. Andrei. Rezerve: Corind - Lupu, Bucşe, Bucura.
Cartonaşe galbene: Budileanu (36), Gânju (93), Tuchilă (100)/ Zeibert (58), Vişan (85), L. Ion (90), Savu (103).
Cartonaş roşu: L. Ion (108).
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploieşti) - Cristian Lefter (Urlaţi), Adrian Stoenoiu (Boldeşti)
Observator: Ion Andreoiu (Ploieşti)

5 comentarii:

  1. stiti bancu cu patrula.............4 la 0 pt csm :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. jaf ce fata.numai cu arbitrii castiga csm.ii vedem cand promoveaza daca mai face blaturii can face in Liga B.

    RăspundețiȘtergere
  3. rusinos ceea ce sa intamplat miercuri csm doar o umbra in sezonul viitor

    RăspundețiȘtergere
  4. UNUL DINTRE CEI 1000 SUPORTERI CSM29 aprilie 2011 la 08:38

    O galerie cu adevarat frumoasa s-a format la CSM.Si civilizata. Atat prin jocul prestat,prin media de spectatori(din nou au venit circa 1000 de spectatori),prin galerie si prin spectacolul desfasurat la fiecare meci,echipa CSM CAMPINA este clar echipa preferata a campinenilor.Echipa a demonstrat si ea asta,atat prin parcursul bun din campionat,cat si prin ultimele trei victorii din Cupa impotriva echipelor Tricolorul Breaza, Unirea Campina si AFC Brebu.Uram succes in competitiile in care mai sunt angrenati invinsilor nostri-formatii din aceeasi zona.Si speram ca si alti sustinatori ai vreunor echipe de fotbal sa ia exemplul galeriei noastre,care nu a reactionat nici la cuvinte triviale,nici la escaladarea gardurilor de catre oaspeti decat cu scandari sportive.Din pacate, la alte meciuri vizionate in ultimul timp in zona nu am vazut decat o mana de suporteri cu iesiri deocheate, fara aplomb,din ce in ce mai osteniti pe masura acoperirii lor cu aburi de alcool. Iar despre meciul de ieri,care a beneficiat de un arbitraj echilibrat,un om onest nu poate comenta nimic, mai ales la scorul de 4-0,si mai ales atunci cand ,dupa o prima repriza mai echilibrata,dupa minutul 60 oaspetii au clacat fizic si mingea a apartinut unei singure echipe,ce a reusit inca trei goluri foarte frumoase.Sa fim rezonabili: cei ce au comentat altfel sunt lipsiti de obiectivitate si nu fac decat rau echipelor invinse de CSM, pe care ii respectam ca le sustin.

    RăspundețiȘtergere
  5. am asistat la acest meci si nu cred ca am mai vazut un asemenea arbitraj ostil gazdelor de cand vin pe stadion.sa le fie rusine celor de la ajf si intragii brigazi de arbitrii de la acest meci.PS.arbitrul de tusa(cel cu mustata) si-a aratat limitele, daia a imbatranit la divizia D...va multumesc

    RăspundețiȘtergere