sâmbătă, 30 aprilie 2011

CS Băneşti - Unirea Câmpina 3-0 (3-0)

Considerat unul dintre "capetele de afiş" al etapei, jocul CS Băneşti - Unirea Câmpina a fost doar o palidă replică la ceea ce a însemnat odată acest derby. Poate şi pentru că nici una dintre cele două formaţii nu mai are probleme în clasament, jocul a lâncezit în cele mai multe dintre momentele ale. L-a mai dezmorţit arbitrul Piciu...
Băneştenii au început mai bine, au dominat prima repriză reuşind să înscrie de trei ori, prin Lungu (min. 9, lob superb din colţul suprafeţei de pedeapsă) şi Filote (minutele 22 şi 33, de fiecare dată din apropiere, din pase excepţionale ale "căpitanului" Florin Cristache).
După pauză s-a jucat altceva. Gazdele au făcut un pas înapoi, cedând iniţiativa câmpinenilor, care la singurele ocazii mai importante la poartă au fost dezavantajate de arbitrul Ciprian Piciu. De la aceste greşeli, cumulate cu neputinţa liniei de mijloc a formaţiei Unirea, jocul a intrat ntr-o perioadă mai tensionată, în care fazele de poartă au lipsit aproape complet. Ba, mai mult, tot gazdele, în special, prin Cristache, pe contraatac, au fost în câteva rânduri în ipostaza de a-şi mări şi mai mult diferenţa.
Marcatori: Lungu (9), Filote (22, 33)
CS Băneşti: Lepădatu - Şerban, Horja, Gorgan, Dinu, Iancu, Albu, Lungu, Ene, Filote, Cristache. Rezerve: Crăciun, Niţu, Zidaru, Cosmineanu, Roşu. Antrenor: Ion Burchi.
Unirea Câmpina: T. Ionescu - Toader, Neagu, Coman, Constantinescu, Fl. Stoica, Ungureanu, Burlacu, Jantea, Zbârcea, D. Ciobotaru. Rezerve: Pălănceanu - M. Ciobotaru, Nichifor, Luca, B. Ionică. Antrenori: Marius Pălănceanu, Daniel Corcodel.
Arbitri: Ciprian Piciu (Băltiţa) - Emil Bozieru (Băicoi), Mihai Vizitiu (Ploieşti)
Observator: Viorel Badea (Ploieşti)

10 comentarii:

  1. nu este frumos ca scrii de greselile de arbitraj doar in defavoarea UNIRII.Practic tu minimalizezi meritul baietilor de la BANESTI.Am fost si eu acolo si am vazut tot .UNIREA nu a ajuns la poarta.Meciul a fost foarte bine pregatit de antrenor.A fost dominat categoric de BANESTI.Bravo lor

    RăspundețiȘtergere
  2. nu minimalizez meritele formatiei din Banesti. am scris ca Unirea nu a avut nici o ocazie de gol. In privnta greselilor de arbitraj, am scris separat ca m-am referit doar la cele mai mari...

    RăspundețiȘtergere
  3. la fiecare joc pe care il arbitreaza c.piciu singur isi face meciul greu pentru ca nu are stofa de arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  4. acelasi scor ca si in tur...atunci a castigat unirea cu 3-0 acum a fost randul celor din banesti....pacat ca la multe meciuri arbitrajul lasa de dorit........

    RăspundețiȘtergere
  5. ole ole multumim Banestiule!!

    RăspundețiȘtergere
  6. adevarul e ca Unirea n-a jucat nimik!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Reciprocitate tur-retur. Si de oftica ca lui nu-i iese nimic, arbitru fluiera aiurea, ca sa le arate celorlalti ca fara el nu poate castiga nimic. =))

    RăspundețiȘtergere
  8. MARA ( UNIREA CAMPINA )1 mai 2011 la 22:52

    Este adevarat ca am jucat foarte prost. Arbitrul a gresit la 3 faze importante , doua 11 m neacordate si cartonas rosu la fundasul central al echipei Banesti (cand a faultat in situatie de ultim aparator), asta nu inseamna ca noi am jucat slab din cauza arbitrajului.Lipsa celor 5 titulari a facut ca jocul nostru sa aiba de suferit .Felicit echipa din Banesti si conducerea clubului pentru acest rezultat !
    Au fost mai buni ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu tot tin cu Unirea chiar daca m-au facut de ras!Cineva din Canada

    RăspundețiȘtergere