joi, 21 aprilie 2011

Pe terenul de fotbal de la Băneşti se va construi o biserică

La proxima şedinţă a Consiliului Local Băneşti s-ar putea lua în discuţie un transfer de terenuri între Primăria Băneşti şi parohia locală. Astfel, pe locul actualului teren de fotbal, unde activează formaţia CS Băneşti, ar urma să se ridice o biserică, iar noua arenă a formaţiei antrenate de Ion Burchi ar urma să se mute pe un teren care aparţine acum bisericii şi care este situat în apropiere de DN1, lângă restaurantul "Recola" de la intrarea în Băneşti, dinspre Ploieşti. Mai multe detalii pe campinaph.ro.
Pentru CS Băneşti ar putea fi o adevărată mină de aur. Pe de o parte, Primăria Băneşti, condusă de Petre Ion Costache, care a susţinut constant activitea acestui club, ar putea investi în această bază sportivă, care ar urma să fie dotată cu o suprafaţă de joc artificială, cabine şi toate anexele necesare. Un astfel de teren se va putea autofinanţa, putând fi închiriat pe perioada de iarnă, fără a exista riscul deteriorării sale.
În noile condiţii, cu o nouă bază sportivă realizată de Primărie, cu sprijinul financiar consistent din partea unui fost jucător, Vasile Dinescu, zis "Baba", un potent om de afaceri din zonă, CS Băneşti s-ar putea înscrie în lupta pentru promovarea în Liga a III-a. Dacă nu în noul sezon, poate în următorul...

Un comentariu:

  1. exemplul ar putea continua,terenul pe care activeaza formatia cs cornu este in patrimoniul bisericii iar acesta va fi transformat in cimitir,asta dupa ce noul stadion va fi gata,acesta se va construi langa noua sala de sport.

    RăspundețiȘtergere