joi, 26 februarie 2009

Români în Cupa UEFA

Au fost destui români implicaţi joi seara în meciurile din Cupa UEFA.
Ghioane (Dinamo Kiev) a fost rezervă în meciul de la Valencia, intrând pe teren abia în minutul 78, când l-a înlocuit pe Correa.
Cernat (Dinamo Kiev) a început jocul de la Valencia tot pe banca de rezerve, dar a fost introdus în joc în minutul 65 în locul lui Kravchenko, la scorul de 2-1 pentru spanioli, fiind înlocuit la rândul său în minutul 88 de Sabljic.
Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk) a fost integralist în jocul formaţiei sale de la Londra cu Tottenham Hotspur.
Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk) - formaţia sa a izbutit un egal în capitala britanică şi s-a calificat pentru faza următoare a competiţiei.
Mutu (Fiorentina) a fost integralist în partida formaţiei sale de la Amsterdam şi a luat un cartonaş galben în minutul 30.
Ladislau Boloni (Standard Liege) nu a putut reface diferenţa din tur din faţa formaţiei portugheze Sporting Braga.
Marica (VfB Stuttgart) a fost introdus de antrenorul său doar în minutul 76 al partidei cu Zenit St. Petersburg, înlocuindu-l pe Khedira.
Florin Prunea (delegat UEFA) la partida ŢSKA Moscova a fost unul dintre oficiali alături de danezul Jorn West Larsen, cel care va fi observatorul pentru arbitri la meciul echipei noastre naţionale din Austria din 1 aprilie, în preliminariile CM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu